S Silinen üye 26010 Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar windows8.1 kurdum, çok memnunum ama bir sorunum var. Ürün anahtarlarını giriyorum kabul etmiyor. Keyfinder indirerek bu sorun çözüleceği bir kaç video var. Türkiye sisteminde bu program işe yarar mı ?
Merhaba arkadaşlar windows8.1 kurdum, çok memnunum ama bir sorunum var. Ürün anahtarlarını giriyorum kabul etmiyor. Keyfinder indirerek bu sorun çözüleceği bir kaç video var. Türkiye sisteminde bu program işe yarar mı ?
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 3 Ağustos 2014 #2 Ürün anahtarı satın almadıysanız internetten bulduğunuz key ile etkinleştirme yapamazsınız.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #3 Hayır, yapabilir ben şuan İnternetten bulduğum programla etkinleştirdim.
P pusat57 Ziyaretçi 3 Ağustos 2014 #4 Etkinleştirme yapamaz. Bir süre sonra etkinleştirme sayfası önüne çıkmaya başlar.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 3 Ağustos 2014 #5 onurr dedi: Hayır, yapabilir ben şuan İnternetten bulduğum programla etkinleştirdim. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı giriyorum kabul etmiyor diyor. Ben yazdığı soruya göre cevap yazdım. Program isteseydi diğer türlü de yardımcı olabilirdik.
onurr dedi: Hayır, yapabilir ben şuan İnternetten bulduğum programla etkinleştirdim. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı giriyorum kabul etmiyor diyor. Ben yazdığı soruya göre cevap yazdım. Program isteseydi diğer türlü de yardımcı olabilirdik.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #7 İbrahim Yıldırım dedi: Ürün anahtarı giriyorum kabul etmiyor diyor. Ben yazdığı soruya göre cevap yazdım. Program isteseydi diğer türlü de yardımcı olabilirdik. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali yanlış okumuşum.
İbrahim Yıldırım dedi: Ürün anahtarı giriyorum kabul etmiyor diyor. Ben yazdığı soruya göre cevap yazdım. Program isteseydi diğer türlü de yardımcı olabilirdik. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali yanlış okumuşum.