P pusat57 Ziyaretçi 20 Nisan 2014 #1 W8.1' güncelledim PC'yi ama bu etkinleştirme hatası beni deli ediyor. CRACK filan yapılınca düzeliyormuş nasıl yapabilirim? Başka yolu var mı? Oyun filan oynarken film izlerken aniden çıkıyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Yardımlar için teşekkürler.
W8.1' güncelledim PC'yi ama bu etkinleştirme hatası beni deli ediyor. CRACK filan yapılınca düzeliyormuş nasıl yapabilirim? Başka yolu var mı? Oyun filan oynarken film izlerken aniden çıkıyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Yardımlar için teşekkürler.
P pusat57 Ziyaretçi 20 Nisan 2014 #3 ManyakWolfMan dedi: Bilmiyorum da, umarım tekrar banlamazlar. Genişletmek için tıkla... Banlamazlar derken.
ManyakWolfMan dedi: Bilmiyorum da, umarım tekrar banlamazlar. Genişletmek için tıkla... Banlamazlar derken.
SANTA_FORGET Kilopat Katılım 4 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2014 #4 Forumda illegal yasak olduğu için. Crack yaptıysan daha önceden ve güncellediysen tek yol baştan crack.
Forumda illegal yasak olduğu için. Crack yaptıysan daha önceden ve güncellediysen tek yol baştan crack.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2014 #5 Kmspico
P pusat57 Ziyaretçi 20 Nisan 2014 #6 Yani sonuçta çözüm arıyorum. W8.1 güncelleyenler oldu. Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Çözebilen var mı? diye. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2014
Yani sonuçta çözüm arıyorum. W8.1 güncelleyenler oldu. Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Çözebilen var mı? diye.
İSA KARAHAN Hectopat Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 93 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2014 #7 Microsoft Toolkit 5 Beta 5 ile etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz.