Windows 8.1 etkinleştirmezsek ne olur ?

Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhabalar.

Ben bilgisayarıma yaklaşık 1 ay önce Windows 8.1 Single Language kurdum.

Soruma gelirsek Windowsu etkinleştirmedim ve etkinleştirmeyi de düşünmüyorum.
Arada Windows'u etkinleştir sayfası geliyor hiç bir şey yapmadan sayfadan çıkıyorum ve normal olarak kullanmaya devam ediyorum.

Windows'u etkinleştirmeden kullanmaya devam edebilir miyim ?
Windows'u etkinleştirmezsem ne olur ?

Bilgim yok lakin elbet bir yerde zorlayacaktır kod için. Eğer öyle kod girmeden kullanmak olsaydı, ohoo millet niye orijinal alırdı ki ? Onun dışında herhangi bir "Crack" yaptınız mı ? Nereden indirildi OS ?

Ben de Wi̇ndows'un si̇tesi̇nden ̇indi̇rdi̇m 8.1 si̇ngle ancak akti̇fleşti̇rme programlari sanki̇ mavi̇ ekrana sebep oldu. "not handli̇ng" hatasi aldim. Şimdi tekrar kurdum ancak nasil akti̇fleşti̇rsem bi̇lemedi̇m. Tavsi̇ye bi̇r program var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun olmaz ama bazen kısıtlama olarak tema değiştirme ve buna benzer özellikleri engelliyor, en sıkıcı durum ise oyunun ortasında Windows'u etkileştir diye bir sayfa açıp oyunu alta atıyor, bu sizin için sorun değilse başka bir problem çıkmaz etkinleştirmediğiniz taktirde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart olarak 3 kez rearm yani erteleme hakkın var. En fazla 180 gün sonra her oturum açtığında karşına uyarı gelerek kafa şişirmeye başlar.
Kms li etkinleştirmelerin yaptığı budur. Bir süre için kandırmak. Onu otomatik yapmayın riskli sürekli arkada çalışan ne olduğu belirsiz bir hizmet çalıştırıyor. Manuel komutları arama ile bulursun onları dene.

Aynı mantıkta LTSC Windows 10 kurabilirsin onuda 180 gün itelersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı