Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Windows 8 format atacağım ama ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerek?
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #2 Gratos dedi: Windows 8 format atacağım ama ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam Google'dan ile aratıp bulabilirsin, bende oradan alıyorum, çalışıyor.
Gratos dedi: Windows 8 format atacağım ama ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam Google'dan ile aratıp bulabilirsin, bende oradan alıyorum, çalışıyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net
Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net
Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 gkhan_22 dedi: Hocam Google'dan ile aratıp bulabilirsin, bende oradan alıyorum, çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Google'dan 1 tane aldım anahtar çalışıyor dedi ileri dedim ama yanıt vermiyor diyor program
gkhan_22 dedi: Hocam Google'dan ile aratıp bulabilirsin, bende oradan alıyorum, çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Google'dan 1 tane aldım anahtar çalışıyor dedi ileri dedim ama yanıt vermiyor diyor program
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #5 Gratos dedi: Hocam bende Google'dan 1 tane aldım anahtar çalışıyor dedi ileri dedim ama yanıt vermiyor diyor program. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdin ISO dosyasını?
Gratos dedi: Hocam bende Google'dan 1 tane aldım anahtar çalışıyor dedi ileri dedim ama yanıt vermiyor diyor program. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden indirdin ISO dosyasını?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #6 Sources klasörüne "ei.cfg" atmanız gerekiyor, direk atlıyor aktivasyonu. Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum
Sources klasörüne "ei.cfg" atmanız gerekiyor, direk atlıyor aktivasyonu. Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum
Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #7 gkhan_22 dedi: Hangi siteden indirdin ISO dosyasını? Genişletmek için tıkla... Microsoft'du
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #8 Gratos dedi: Microsoft'du. Genişletmek için tıkla... USB'den mi atıyorsun formatı?
Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #9 gkhan_22 dedi: USB'den mi atıyorsun formatı? Genişletmek için tıkla... Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım
gkhan_22 dedi: USB'den mi atıyorsun formatı? Genişletmek için tıkla... Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #10 Gratos dedi: Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım Genişletmek için tıkla... Bu yöntemin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, USB ile sıfır kurulum yapmanızı öneririm.
Gratos dedi: Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım Genişletmek için tıkla... Bu yöntemin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, USB ile sıfır kurulum yapmanızı öneririm.