Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #11 denizxs dedi: Bu yöntemin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, USB ile sıfır kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... USB'nin en az kaç GB olması gerekir?
denizxs dedi: Bu yöntemin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, USB ile sıfır kurulum yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... USB'nin en az kaç GB olması gerekir?
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #12 Gratos dedi: Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam adam başka sitelerden indiriyor ISO dosyasını güvenilir değil, olmayabilir.
Gratos dedi: Hayır şöyle döyleyeyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam adam başka sitelerden indiriyor ISO dosyasını güvenilir değil, olmayabilir.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #13 Gratos dedi: USB'nin en az kaç GB olması gerekir? Genişletmek için tıkla... Sanırım 8 GB ne kadar gerektiğini tam bilmiyorum. Windows 8.1 ISO boyutu genelde 2.7-3.5 arası oluyor diye biliyorum.
Gratos dedi: USB'nin en az kaç GB olması gerekir? Genişletmek için tıkla... Sanırım 8 GB ne kadar gerektiğini tam bilmiyorum. Windows 8.1 ISO boyutu genelde 2.7-3.5 arası oluyor diye biliyorum.
Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #14 denizxs dedi: Sanırım 8 GB ne kadar gerektiğini tam bilmiyorum. Windows 8.1 ISO boyutu genelde 2.7-3.5 arası oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki yardım edebilir misin gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum hızlı bir şekilde halletmeye çalışsak
denizxs dedi: Sanırım 8 GB ne kadar gerektiğini tam bilmiyorum. Windows 8.1 ISO boyutu genelde 2.7-3.5 arası oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki yardım edebilir misin gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum hızlı bir şekilde halletmeye çalışsak
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #15 Gratos dedi: USB'nin en az kaç GB olması gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam bende formatı yüklü, 7,50 GB yerden 3,30 GB boş alan kalıyor, siz hesaplayın kaç GB olduğunu.
Gratos dedi: USB'nin en az kaç GB olması gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam bende formatı yüklü, 7,50 GB yerden 3,30 GB boş alan kalıyor, siz hesaplayın kaç GB olduğunu.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #16 Gratos dedi: Peki yardım edebilir misin gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum hızlı bir şekilde halletmeye çalışsak Genişletmek için tıkla... Rufus ile sistemin UEFI/BIOS ise ona göre biçimleyip NTFS dosya sisteminde yazdıracaksın. Kurulumu basit zaten, zor bir iş değil.
Gratos dedi: Peki yardım edebilir misin gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum hızlı bir şekilde halletmeye çalışsak Genişletmek için tıkla... Rufus ile sistemin UEFI/BIOS ise ona göre biçimleyip NTFS dosya sisteminde yazdıracaksın. Kurulumu basit zaten, zor bir iş değil.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Ağustos 2022 #17 USB'ye yazdırdıktan sonra yazdırmış olduğunuz flaşın içinde bulunan sources klasörüne ei.cfg'i indirip atın. Ürün anahtarını sormayacaktır. Temiz kurulum için. ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
USB'ye yazdırdıktan sonra yazdırmış olduğunuz flaşın içinde bulunan sources klasörüne ei.cfg'i indirip atın. Ürün anahtarını sormayacaktır. Temiz kurulum için. ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir