Windows 8.1 format atma Sorunu

Sandydowns

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba:
Windows 8.1 kurmak için sisteme format attım fakat windows'u kurarken bir takım sıkıntılarla karsılasıyorum. Bilgisayara işletim sistemini yüklerken Sistem ayrıldı bölümü olusuyor ve sistemi düzgün kuruyor. Fakat bazen windows sistem ayrıldı kısmını oluşturmuyor ve sistem için ayrılan bir bölüm olmadıgından işletim sistemini kuramıyor. Bunun için bir çok farklı işletim sistemi deniyorum. Bu hatayı ancak öyle giderebiliyorum. Bu sorun artık canımı sıkmaya başladı resmen. Bilgisayarımda hem ssd hemde hdd mevcut ben windows 8.1 işletim sistemini ssd'ye kurmak istiyorum. Fakat yine aynı sorunla karsılasıyorum ve windows sistem için bölüm ayırmadıgından format atma işlemini gerçekleştiremiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz??

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım yeterli bilgi vermemişsin bizlere. Format atarken tüm bölümleri silebiliyor musun yada format atacağın sisteme daha önce format atıldı mı yani uefi kurulum mu yapılmış önceden? Eğer tüm bölümleri silip yeni deyip bölüm oluşturabiliyor isen ve sistem kurulamıyor ise sorun Hdd kaynaklıdır büyük ihtimalle. Bir de kurulum medyasını değiştirip dene.

Büyük ihtimalle Win 8.1'i yüklemek istesende boot ekranında hata alıyorsundur.Boot'a geçmiyordur tahminen. Şayet öyleyse Win 7 ile format atmayı dene sonrasında Win 8 kur.

Bazen oluşturmuyor derken sürekli format mı atıyorsunuz onu anlamadım. Zaten bir kere işletim sistemi kuracaksın o kadar. Sonra o bölüntüler görünmeyecek hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…