TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 3 Aralık 2020 #11 Esdeath.xyz dedi: 8.1 devam etsin bence HDD ile Win 10 zor kullanılır Eğer gecikmeler sıkıntı etmez ise kurulabilir. Sistemi ne acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem W8 işte.
Esdeath.xyz dedi: 8.1 devam etsin bence HDD ile Win 10 zor kullanılır Eğer gecikmeler sıkıntı etmez ise kurulabilir. Sistemi ne acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem W8 işte.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Aralık 2020 #12 TahaHartavi dedi: SSD olup olmadığını bilmiyorum. Daha sormadım ama muhtemelen yoktur. Windows 8 mi gider diyorsunuz bu sisteme? Genişletmek için tıkla... 8.1 iyi gider. 10 kurma. Format atıldığı için daha rahat çalışır disk. Verileri yedekleyip format at.
TahaHartavi dedi: SSD olup olmadığını bilmiyorum. Daha sormadım ama muhtemelen yoktur. Windows 8 mi gider diyorsunuz bu sisteme? Genişletmek için tıkla... 8.1 iyi gider. 10 kurma. Format atıldığı için daha rahat çalışır disk. Verileri yedekleyip format at.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 TahaHartavi dedi: Sistem W8 işte. Genişletmek için tıkla... 8.1 şu an sistem.
TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 3 Aralık 2020 #14 Peki W8 ile W10 kurulum aşamaları aynı mıdır? Key olmadan sıkıntı olur mu?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Aralık 2020 #15 Aynı. İnternetten kurulum Key'i bulabilirsin bedava. Ama o sisteme Win 10 gitmez söyleyim.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 TeknoHe dedi: Aynı. İnternetten kurulum Key'i bulabilirsin bedava. Ama o sisteme Win 10 gitmez söyleyim. Genişletmek için tıkla... Aslında Win 10 gidiyor fakat yavaş biraz daha PC ilk açıldığında 5 dk rahatlamasını bekleyecen sonra rahat.
TeknoHe dedi: Aynı. İnternetten kurulum Key'i bulabilirsin bedava. Ama o sisteme Win 10 gitmez söyleyim. Genişletmek için tıkla... Aslında Win 10 gidiyor fakat yavaş biraz daha PC ilk açıldığında 5 dk rahatlamasını bekleyecen sonra rahat.
TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 3 Aralık 2020 #17 TeknoHe dedi: Aynı. İnternetten kurulum Key'i bulabilirsin bedava. Ama o sisteme Win 10 gitmez söyleyim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam W8 atacağım. Tek sıkıntım olan diski biçimlendirmek olacak onuda hallederiz herhalde.
TeknoHe dedi: Aynı. İnternetten kurulum Key'i bulabilirsin bedava. Ama o sisteme Win 10 gitmez söyleyim. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam W8 atacağım. Tek sıkıntım olan diski biçimlendirmek olacak onuda hallederiz herhalde.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Aralık 2020 #18 Esdeath.xyz dedi: Aslında Win 10 gidiyor fakat yavaş biraz daha PC ilk açıldığında 5 dk rahatlamasını bekleyecen sonra rahat. Genişletmek için tıkla... Aynen. Hardiskler için Windows 10 iyi değil. Siz 8.1 kurun. Bilgileri yedekleyin ve temiz kurulum yapın. Format atıldığı için disk daha iyi çalışır zaten.
Esdeath.xyz dedi: Aslında Win 10 gidiyor fakat yavaş biraz daha PC ilk açıldığında 5 dk rahatlamasını bekleyecen sonra rahat. Genişletmek için tıkla... Aynen. Hardiskler için Windows 10 iyi değil. Siz 8.1 kurun. Bilgileri yedekleyin ve temiz kurulum yapın. Format atıldığı için disk daha iyi çalışır zaten.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 996 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #19 Windows 10 olur ama kasar HDD yerine SSD alırsanız çok sorun olmaz.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Aralık 2020 #20 TahaHartavi dedi: Sağ olun hocam W8 atacağım. Tek sıkıntım olan diski biçimlendirmek olacak onu da hallederiz herhalde. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında fotoğrafları atarsınız. Siz ilk önce yedeklemeleriniz yapın dayınızla.
TahaHartavi dedi: Sağ olun hocam W8 atacağım. Tek sıkıntım olan diski biçimlendirmek olacak onu da hallederiz herhalde. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında fotoğrafları atarsınız. Siz ilk önce yedeklemeleriniz yapın dayınızla.