Windows 8.1 format dosyası Rufus'a nasıl yazılır?

Arkadaşlar, Windows 8.1 yükleme dosyasını siteden indirdim. Rufus'a nasıl yazdıracağım bileniniz var mı? Dosya RAR olarak indi fakat isminin sonunda. ISO yazıyor. Detaylı bir şekilde bana bu dosyayı Rufus ile nasıl USB'ye yazdıracağım konusunda bilgi verebilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba şu videodaki rehber işinizi görecektir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10 8 7 farketmiyor.

Microsoft'un orijinal sitesinden indirdim.
İşaretli yerden inen dosyayı seçeceksiniz. Diğer ayarlar da görseldeki gibi. En üstteki taktığınız USB'nin adı olacak.

1608382873521.png

Merhaba şu videodaki rehber işinizi görecektir:

Windows 10 8 7 farketmiyor.

Böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 48
Hocam flaşı çıkarmama rağmen DVD sürücüsü olan yer kalıyor. USB sürücüsünü taktığım da ise hiç biçimlendirmemiş şekilde gösteriyor.
Diski biçimlendir. Formatında hata var. Şunu deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı