C cengizens Hectopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #1 PC topladım Vatan'dan M5A97 anakart, CD'yi takıyorum neye basmam gerekiyor? Hangi tuşa basacağım? Reboot yazısı çıkıyor öyle bekliyor. BIOS'tan mı yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2014
PC topladım Vatan'dan M5A97 anakart, CD'yi takıyorum neye basmam gerekiyor? Hangi tuşa basacağım? Reboot yazısı çıkıyor öyle bekliyor. BIOS'tan mı yapacağım?
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #2 Buyur kardeşim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyur kardeşim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et