Arkadaşlar geçenlerde bildiğiniz üzere buradaki arkadaşlar sağ olsun yeni notebook aldım ama kutudan herhangi bir cd çıkmadı. Nasıl format atacaz? Peki bir de driver CD'si çıkmadı. Eski Windows 7 bilgisayarda çıkmıştı herkeste olan bi şey mi?
Kardeş nereden aldıysan oradan windows DVD 'sini alabilirsin mesela benim laptopta da çıkmamıştı istedim verdiler. Zaten technopat'ın kendi format nasıl atılır videosu var.
USB kullanmanız DVD'ye göre daha hızlı ve sorunsuz olur. Dvd'ye gerek yok. Videoda her şey anlatılıyor. Sosyalde ISO dosyası da var. 8.1 sürücüleri otomatik buluyor zaten.
USB kullanmanız DVD'ye göre daha hızlı ve sorunsuz olur. Dvd'ye gerek yok. Videoda her şey anlatılıyor. Sosyalde ISO dosyası da var. 8.1 sürücüleri otomatik buluyor zaten.
Yalnız hocam tamam usbden atılıyor ama benim bildiğim orijinal windows 8.1 yüklü. Ben de eskiden cd ile yükleme yapıyordum şimdi duyduğuma göre orijinal ise ayarlar kurtarma format deyip hiç cd veya usb takmadan atılıyormuş doğru mu?
Ama hocam o kadar para veriyoruz sonuçta 5 liralık cdyi neden vermez anlamadım, peki diyelim benim pcde kendiliğinden 8.1 yüklü orijinal olarak 8.1 orijinali microsoft sitesinden indirmeye izin veriyor mu ? Veya böyle bir şey var mı ?
Bilgisayarı aldığınızda birine kurdurtmadıysanız Windows yüklü ise zaten siz bir Windows sahibisinizdir. DVD'yi de vermiş olmaları lazım. Benim Casper'ımda bile var Windows 7 DVD'si. Microsoft sitesinde indirtmiyor bunu ancak burada ISO dosyası var. Windows 8 lisansınız varsa orijinal bir şekilde lisansınızı girip kullanabilirsiniz. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal