Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #1 PC'ye format atmadan önce sürücülerimi veya dosyalarımı yedeklemek istiyorum. Çözümü nedir ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Ocak 2014 #2 Dosyalarınızı D'ye kopyalayın. Sadece C'yi formatlayın. Acronis'te kullanabilirsiniz.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #3 Windows 7'de olduğu gibi yedekleme ile ilgili bir uygulama yok mu Windows 8.1'de ?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #4 Sürücüleri yedeklemeye gerek yok formattan sonra güncel sürücüleri kendisi bulup kurar tekrar.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 28 Ocak 2014 #5 Ali Erdoğan dedi: Windows 7'de olduğu gibi yedekleme ile ilgili bir uygulama yok mu Windows 8.1'de ? Genişletmek için tıkla... Sistem görüntüsünü yedekleme özelliğini kullanarak yedekleme yapabilirsin. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Dosya Geçmişi Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2014
Ali Erdoğan dedi: Windows 7'de olduğu gibi yedekleme ile ilgili bir uygulama yok mu Windows 8.1'de ? Genişletmek için tıkla... Sistem görüntüsünü yedekleme özelliğini kullanarak yedekleme yapabilirsin. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Dosya Geçmişi
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ocak 2014 #6 yildirim451 dedi: Sistem görüntüsünü yedekleme özelliğini kullanarak yedekleme yapabilirsin. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Dosya Geçmişi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler - - - Güncellendi - - - albaywolf dedi: Sürücüleri yedeklemeye gerek yok formattan sonra güncel sürücüleri kendisi bulup kurar tekrar. Genişletmek için tıkla... Sabit disk sürücülerini demek istedim Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2014
yildirim451 dedi: Sistem görüntüsünü yedekleme özelliğini kullanarak yedekleme yapabilirsin. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Dosya Geçmişi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler - - - Güncellendi - - - albaywolf dedi: Sürücüleri yedeklemeye gerek yok formattan sonra güncel sürücüleri kendisi bulup kurar tekrar. Genişletmek için tıkla... Sabit disk sürücülerini demek istedim
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Ocak 2014 #7 Windows'un kendi komple imaj alma özelliğini de kullanabilirsiniz.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ocak 2014 #8 Burak Alkan dedi: Windows'un kendi komple imaj alma özelliğini de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği nereden yapabilirim ?
Burak Alkan dedi: Windows'un kendi komple imaj alma özelliğini de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği nereden yapabilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ocak 2014 #9 Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Dosya Geçmişi > Sistem Görüntüsü Yedekleme (Sol altta çıkacak biraz bekledikten sonra)
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Dosya Geçmişi > Sistem Görüntüsü Yedekleme (Sol altta çıkacak biraz bekledikten sonra)
Furkan Efe Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 124 Makaleler 1 Yer Alanya / Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2014 #10 Recep Baltaş dedi: Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Dosya Geçmişi > Sistem Görüntüsü Yedekleme (Sol altta çıkacak biraz bekledikten sonra) Genişletmek için tıkla... Recep bey bu bahsettiğiniz bölümde sürücü olarak D ve E sürücüsünü görüyorum yani sistem sürücüsü olan C'yi göremiyorum neden acaba bilginiz var mı?
Recep Baltaş dedi: Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Dosya Geçmişi > Sistem Görüntüsü Yedekleme (Sol altta çıkacak biraz bekledikten sonra) Genişletmek için tıkla... Recep bey bu bahsettiğiniz bölümde sürücü olarak D ve E sürücüsünü görüyorum yani sistem sürücüsü olan C'yi göremiyorum neden acaba bilginiz var mı?