Ben dün konu açmıstım. Driver Booster uygulamasından dolayı bir sürü sorun yaşadım. Bir arkadaşımız format at demişti. Format attım ve şu an Driver Booster yüklemeden yazılım güncelleştirme ve DLL gibi, VCRedist (tam anlamadığım için bunları yazıyorum) gibi yazılımları nasıl yükleyeceğım, yardımcı olacak birisi var mı acaba?
Windows 8.1 64 Bit kullanıyorum.
Format attığım için Yandex'e geçmiş bulunmaktayım. Linç yemeye gerek yok
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Sonra oyununuzu tekrar indirip çalıştırın. Şu konunuza geri dönüş yapınız.
Farming Simulator 2015 logfilede bu hatayı alıyorum. 07X adlı videonuzu izledim. "konu açınız" diye bir abimiz video da söylemişti. https://www.mediafire.com/file/yf1r17uebmy4v7k/Logfile.PML/file Link burada bakarsanız çok memnun kalırım :).
Ben dün konu açmıstım. Driver Booster uygulamasından dolayı bir sürü sorun yaşadım. Bir arkadaşımız format at demişti. Format attım ve şu an Driver Booster yüklemeden yazılım güncelleştirme ve DLL gibi, VCRedist (tam anlamadığım için bunları yazıyorum) gibi yazılımları nasıl yükleyeceğım, yardımcı olacak birisi var mı acaba?
Windows 8.1 64 Bit kullanıyorum.
Format attığım için Yandex'e geçmiş bulunmaktayım. Linç yemeye gerek yok
An internal system error occured. Please refer do DXError.log and DirectX.log in your windows folder to determine problem. DirectX Kurarken böyle bir sorun ile karşılaştım.
An internal system error occured. Please refer do DXError.log and DirectX.log in your windows folder to determine problem. DirectX Kurarken böyle bir sorun ile karşılaştım.