P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 28 Ekim 2019 #1 Windows 8.1 için format USB'si oluşturacağım. Fakat ürün anahtarını girdikten sonra ekteki şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,1 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2019
Windows 8.1 için format USB'si oluşturacağım. Fakat ürün anahtarını girdikten sonra ekteki şey çıkıyor. Ne yapmam lazım?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2019 #2 Ürün anahtarı hatalı olabilir. Deneme sürümü kurup formattan sonra aktifleştirmeyi deneyin.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #3 Silinen üye dedi: Windows 8.1 için format USB'si oluşturacağım. Fakat ürün anahtarını girdikten sonra ekteki şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hangi program ile bu işlemi yaptığınızı sorabilir miyim ?
Silinen üye dedi: Windows 8.1 için format USB'si oluşturacağım. Fakat ürün anahtarını girdikten sonra ekteki şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hangi program ile bu işlemi yaptığınızı sorabilir miyim ?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2019 #4 Slecded dedi: Hangi program ile bu işlemi yaptığınızı sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Windows Media Creation Tool
Slecded dedi: Hangi program ile bu işlemi yaptığınızı sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Windows Media Creation Tool
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #5 r.yasar10 dedi: Windows Media Creation Tool Genişletmek için tıkla... WiNToBootic 2.2 Çıktı! - Technopat Sosyal isterseniz buraya bir göz atın derim. Bende Windows 8.1 Pro sürümünü bu program aracılığı ile kurdum.
r.yasar10 dedi: Windows Media Creation Tool Genişletmek için tıkla... WiNToBootic 2.2 Çıktı! - Technopat Sosyal isterseniz buraya bir göz atın derim. Bende Windows 8.1 Pro sürümünü bu program aracılığı ile kurdum.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 28 Ekim 2019 #6 r.yasar10 dedi: Ürün anahtarı hatalı olabilir. Deneme sürümü kurup formattan sonra aktifleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü nasıl kuruyoruz peki ? Slecded dedi: WiNToBootic 2.2 Çıktı! - Technopat Sosyal isterseniz buraya bir göz atın derim. Bende Windows 8.1 Pro sürümünü bu program aracılığı ile kurdum. Genişletmek için tıkla... Bakarım,zaten ısoyu usbye windowsun kendi programıyla attım,attiktan sonra usbdeki setup dosyasini actim bu ekran da ordan .Youtubeda indirkaydol diye bi kanalin videosuylayaptim
r.yasar10 dedi: Ürün anahtarı hatalı olabilir. Deneme sürümü kurup formattan sonra aktifleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü nasıl kuruyoruz peki ? Slecded dedi: WiNToBootic 2.2 Çıktı! - Technopat Sosyal isterseniz buraya bir göz atın derim. Bende Windows 8.1 Pro sürümünü bu program aracılığı ile kurdum. Genişletmek için tıkla... Bakarım,zaten ısoyu usbye windowsun kendi programıyla attım,attiktan sonra usbdeki setup dosyasini actim bu ekran da ordan .Youtubeda indirkaydol diye bi kanalin videosuylayaptim
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #7 ISO'yu indirip kurulum aşamasında lisansı girebilirsin.