Y Yalçın Tüysüzer Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Windows 8.1 formatı attıktan sonra aygıt yöneticisinde eksik driver fark ettim fakat driverı internette bulamadım. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
Windows 8.1 formatı attıktan sonra aygıt yöneticisinde eksik driver fark ettim fakat driverı internette bulamadım. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Doğukan UZUN Hectopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 39 Makaleler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #2 Donanım kimliklerini Devid.info adresine yapıştır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Kasım 2014 #3 Donanım kimliğini buraya yazarsan uygun sürücüyü sağlayabiliriz. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Donanım kimliğini buraya yazarsan uygun sürücüyü sağlayabiliriz. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Y Yalçın Tüysüzer Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #4 @Recep Baltaş Geç cevap veriyorum kusura bakmayın "yazım kuralları" nedeniyle ceza aldım. @Doğukan UZUN arkadışımızın vermiş olduğu site sayesinde durumu çözdüm. Herkese teşekkürler..
@Recep Baltaş Geç cevap veriyorum kusura bakmayın "yazım kuralları" nedeniyle ceza aldım. @Doğukan UZUN arkadışımızın vermiş olduğu site sayesinde durumu çözdüm. Herkese teşekkürler..