Windows 8.1 Formatta Boot Seçimi

Şöyle bir konuda danışmak istiyorum.
Elimde USB'ye yazdığım 8.1 Single Language 64bit var.(Microsoft tan indirdim)
Bu Windows sürümünün sorunsuz çalıştığını sanal bilgisayar ile kurarak gördüm.

Şu anki sistemim ise şöyle:
  • İşlemci : AMD Athlon(tm) II x2 250 Processor 3.00 GHz
  • RAM : 4 GB
  • Sistem türü : 32 bit işletim sistemi (x64 tabanlı işlemci)

Bu sisteme USB ile format atmayı düşünüyorum.
USB'yi takıp PC'yi yeniden başlatınca F12'ye basıyorum şu Boot menüsü çıkıyor.

Bu menüde +Hard Disk'i enter ile seçince de şu menü çıkıyor.

Burada USB -HDD'yi seçince kurulum başlıyor. Dosyalar kopyalandıktan sonra Windows otomatik olarak yeniden başlatıldığı sırada USB'yi çıkarırsam bir sorun oluşur mu? (Bazı sitelerde USB'yi kast ettiğim sırada çıkarıp Windows logosu geldiğinde tekrar takılması gerek diyor?) Hangisi doğrudur?

Ya da PC yeniden başlatılırken BIOS menüye girip yukarıdaki menulerden birini mi seçmeliyim? (Harddisk'ten başlatmak için)

Sizce USB'yi çıkarmak bir sorun teşkil eder mi?

Formatı bitirdikten sonra USB'yi çıkar. Tekrar USB'den kurulum ekranı gelir. Herhangi bir sorun olmaz. Zaten diğer ayarları sistem kurulduğu için kendi yapar. O vakitten sonra USB'ye ihtiyaç duymaz.

Ben kurulumlarımda öyle bir sorun yaşamadım açıkçası. USB'yi BIOS'a girmeden önce takıyorum, masaüstüne erişinceye kadar da çıkarmıyorum. İşlem hiçbir sorun olmadan devam ediyor.

USB'yi çıkarırsan hiçbir sorun olmaz. @balta1087 dediği gibi yeniden başlatıldığında kurulum işlemi yeniden gelebiliyor.

Cezamdan dolayı geç cevap yazıyorum. Hepinizin cevabını okudum ve USB'yi çıkarmadan format attım. Format sırasında HDD'ye geçtim ve sorunsuz format attım. Şu anda Windows 8.1 Single Language 64 bit yüklü. Hepinize çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…