Windows 8.1 Formatta Logoda Kalma Sorunu

alperenbaskır

Hectopat
Daha fazla  
W7 32 bit kullaniyordum. Haliyle artik 32 bitler kullanilmiyor ben de win 8.1 pro 64 bit indirdim. W7 USB tool ile boot ettim. Mavi logoda kaliyor. Yaklasik 20 dk sonra da reset atıyor kendine. Bu sefer flashı biçimlendirdim rufus ile boot ettim fakat yine aynı sorun. Ne yapmam gerekiyor ?

Özet: W8 Pro 64 Bit formatı atarken mavi logoda kalıp 20 dk sonra kendini resetliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 bit hala kullanılıyor. Nereden çıkarttınız Ayrıca Rufus programı ile bir deneyin. Muhtemelen çözülecektir.

Kardeş yukarida belirttigim gibi indirdigim 3.23 gb lik format isosu ile tekrardan flashi bicimlendirip rufus ile boot ettim tekrar okurmusun lutfen ?

Kardeş yukarida belirttigim gibi indirdigim 3.23 gb lik format isosu ile tekrardan flashi bicimlendirip rufus ile boot ettim tekrar okurmusun lutfen ?

Şimdi gördüm kusura bakma Microsoft'un sitesinden MediaCreationTool programı ile bir Windows 10 imajı indirip kurmayı dener misin?

Bence bir dene Denemekten zarar gelmez.

Bu arada sormayı unuttum 8.1'i nereden indirdin?

Microsoftun kendi sitesinden indirdim birde win 10 kullanamiyorum daha once deneyimim oldu fakat kullanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…