Windows 8.1 FPS arttırıyor mu?

gloczehn

Hectopat
Windows 10 Pro kullanıyorum birkaç yazı gördüm Windows 8.1 FPS arttırıyor daha performanslı diye sizce geçsem oyunlarda FPS artışım olur mu +/- yönleri neler?

Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro kullanıyorum birkaç yazı gördüm Windows 8.1 FPS arttırıyor daha performanslı diye sizce geçsem oyunlarda FPS artışım olur mu +/- yönleri neler?

Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.
Windows 8.1'e geçmek bazı sistemlerde FPS artışı sağlayabilir, ancak bu genellikle marjinal olur ve uzun vadede güvenlik ve yazılım uyumluluğu açısından sorunlara yol açabilir. Eğer sisteminiz Windows 10 ile iyi çalışıyorsa, geçiş yapmanızı önermem. Performans iyileştirmesi için öncelikle mevcut sisteminizdeki optimizasyonları ve sürücü güncellemelerini gözden geçirin.

FPS arttırır mı bilmiyorum fakat bana göre 8.1 berbat.

Hocam Discord'a bakmadım ama Spotify falan çalışıyor hala, hala Windows 10 gibi çalışıyor tek eksiği bazı uygulamaların desteklememesi.

Sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.
Performans ve uyumluluk açısından Windows 10 daha iyi bir tercih olur bence.
Windows 10'un daha az özellikli yapılmış sürümlerini kullanabilirsin kaynak tüketimi azalır.

Windows 10 LTSC 2021 öneririm. Microsoft'un kendi yaptığı bir sürüm. Onun dışında Atlas OS'da iyi bir fikir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı