Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ocak 2014 #1 Merhabalar windows 8.1'de oyunlarda yaşanan fare sorununun çözümünü bilen var mı ?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2014 #2 Nasıl bir sorun var ki?
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2014 #3 Oyunlar orijinal mi ?
M Mert Ercan Ziyaretçi 29 Ocak 2014 #4 Modern Warfare 3'de saçma sapan bir fare kontrol sorunu yaşıyordum oyunun önceliğini normal'e getirdiğimde düzeldi, saçma olan şey şudur ki hiçbir zaman "High" yapmamıştım oyunun önceliğini. Bir kontrol edin derim.
Modern Warfare 3'de saçma sapan bir fare kontrol sorunu yaşıyordum oyunun önceliğini normal'e getirdiğimde düzeldi, saçma olan şey şudur ki hiçbir zaman "High" yapmamıştım oyunun önceliğini. Bir kontrol edin derim.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ocak 2014 #5 Herhangi bir ayar yaptıktan sonra fare imleci gözükmüyor. Oyunun önceliği derken ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Ocak 2014 #7 Fraps açık ise kapatın.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 30 Ocak 2014 #8 Mikail Fidan dedi: Fraps açık ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Fraps kullanmıyorum. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Görev yöneticisinden, örneğin: Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler - - - Güncellendi - - - Sorun çözüldü arkadaşlar herkese teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2014
Mikail Fidan dedi: Fraps açık ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Fraps kullanmıyorum. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Görev yöneticisinden, örneğin: Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler - - - Güncellendi - - - Sorun çözüldü arkadaşlar herkese teşekkür ederim
M Mert Ercan Ziyaretçi 30 Ocak 2014 #9 Sorununuzun nasıl çözüldüğünü belirtirseniz ileride benzer sorunlarla karşılaşan/karşılaşacak olan arkadaşlar için faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Sorununuzun nasıl çözüldüğünü belirtirseniz ileride benzer sorunlarla karşılaşan/karşılaşacak olan arkadaşlar için faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 30 Ocak 2014 #10 Ya özür dilerim ama sürekli olarak önceliği ayarlamam mı lazım ? Fare sorunu hala devam ediyor.