M Mert Yiğit Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Frisby FM-G3265K Gaming Mouse ürününü aldım. Laptobuma taktığımda çalışmıyor fakat masaüstü bilgisayarımda çalışıyor nedeni nedir?
Merhaba arkadaşlar, ben Frisby FM-G3265K Gaming Mouse ürününü aldım. Laptobuma taktığımda çalışmıyor fakat masaüstü bilgisayarımda çalışıyor nedeni nedir?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #2 Frisby markalı bir ürün seçmek yanlış bir seçim olmuş. Farkı USB portlarında dener misiniz? Çalışan sistemin Windows kaç?
Frisby markalı bir ürün seçmek yanlış bir seçim olmuş. Farkı USB portlarında dener misiniz? Çalışan sistemin Windows kaç?
BarışA Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #3 Denetim masasından fare ayarlarını kontrol et. Bazen farenin ışığı yanar ama hareketleri algılamaz. Sendeki tam olarak nasıl bir sorun usb girişine aygıt takıldığını bilgisayar anlayabiliyor mu? Usb 2.0 girişinde denedinmi?
Denetim masasından fare ayarlarını kontrol et. Bazen farenin ışığı yanar ama hareketleri algılamaz. Sendeki tam olarak nasıl bir sorun usb girişine aygıt takıldığını bilgisayar anlayabiliyor mu? Usb 2.0 girişinde denedinmi?