T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar biraz fazla sorum var bu konuyla ilgili. Sorularım: G2a güvenli mi? Neden ucuz? (Nasıl ucuz olabiliyor?) Dillerde Türkçe yok. Problem olur mu? Türkçe yüklenir mi Windows'a? Region: global denmiş ama Türkiye'den alabilir miyim? Sadece key mi veriliyor? Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM (Oh be bitti sorularım.) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2014
Arkadaşlar biraz fazla sorum var bu konuyla ilgili. Sorularım: G2a güvenli mi? Neden ucuz? (Nasıl ucuz olabiliyor?) Dillerde Türkçe yok. Problem olur mu? Türkçe yüklenir mi Windows'a? Region: global denmiş ama Türkiye'den alabilir miyim? Sadece key mi veriliyor? Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM (Oh be bitti sorularım.)
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 16 Eylül 2014 #2 Technopat Sayfası> Ara Butonu > Tıkla > G2A ve Windows Anahtar Kelimeleri Kullan > Tıkla > Konulara Göz at.
Technopat Sayfası> Ara Butonu > Tıkla > G2A ve Windows Anahtar Kelimeleri Kullan > Tıkla > Konulara Göz at.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 16 Eylül 2014 #3 Gittigidiyor'da 89 liraya görmüştüm bir ara. Sadece key veriyorlar, eğer ofiste kullanmayacaksan sticker'a ihtiyacın olmaz ve gönül rahatlığı ile key alıp kullanabilirsin. Ben kaspersky'ı hep key olarak alıyorum, kutu hem doğaya zarar.
Gittigidiyor'da 89 liraya görmüştüm bir ara. Sadece key veriyorlar, eğer ofiste kullanmayacaksan sticker'a ihtiyacın olmaz ve gönül rahatlığı ile key alıp kullanabilirsin. Ben kaspersky'ı hep key olarak alıyorum, kutu hem doğaya zarar.
PsyBeowulf Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #4 Çok güvenilir