Windows 8.1 geçilir mi?

pc rehberi

Picopat
Daha fazla  
Oyunlarda en iyi performans, iyi bir görünüm istiyorum. Hangi Windows 8.1 sürümü_
Key anahtarı almazsam ne gibi sorunlar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda en iyi performans, iyi bir görünüm istiyorum. Hangi Windows 8.1 sürümü_.

Microsoft'un kendi sitesinde normal Windows 8.1 var ben kullanıyorum tavsiye ederim.

Windows 10 kullanmanız performans anlamında daha yararlı olucaktır çünkü neredeyse her oyun ve program Windows 10 için en iyi şekilde optimize edildi veya ediliyor.

Oyunlarda en iyi performans, iyi bir görünüm istiyorum. Hangi Windows 8.1 sürümü_.

Win 10 için en az 8 GB lazım ben bir aptallık yapıp 3 GB RAM ile Win 10'a geçtim RAM yüzünden drop yiyip duruyorum Win 8.1 geçmekte istemiyorum kaldım ortada.

Windows 10 kurmamımı tavsiye ediyorsunuz bende geçeceğim ama format sonrasında Win 10 kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Win 10 için en az 8 GB lazım ben bir aptallık yapıp 3 GB RAM ile Win 10'a geçtim RAM yüzünden drop yiyip duruyorum Win 8.1 geçmekte istemiyorum kaldım ortada.
12 gb ram im var

Key almazsanız Windows'u kullanmaya devam edebilirsiniz ancak bazı ayarlar kısıtlanır ve devamlı Windows'u Etkinleştir uyarısı alırsınız bütçeniz yetersiz ise internette satılan 30 TL'lik keylerden bütçeniz yetiyorsa Microsoft'un sitesinde satılan Keyden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…