3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 7 Eylül 2022 #1 Gizliliğe önem veriyorum ve bir durum için gizli simgelerde simgesi gözüken bir uygulamanın simgesini oradan kaldırmak istiyorum. Yapmanın bir yolu var mıdır?
Gizliliğe önem veriyorum ve bir durum için gizli simgelerde simgesi gözüken bir uygulamanın simgesini oradan kaldırmak istiyorum. Yapmanın bir yolu var mıdır?
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 7 Eylül 2022 #2 Tam olarak anlamadım. Uygulamanın simgesini mi kaldırmak istiyorsunuz? Kare içine aldığım kısımdaki resmi mi?
Tam olarak anlamadım. Uygulamanın simgesini mi kaldırmak istiyorsunuz? Kare içine aldığım kısımdaki resmi mi?
3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 7 Eylül 2022 #3 Finch0900 dedi: Tam olarak anlamadım. Uygulamanın simgesini mi kaldırmak istiyorsunuz? Kare içine aldığım kısımdaki resmi mi? Eki Görüntüle 1510555 Genişletmek için tıkla... Örnek olarak gizli simgeler yerindeki Logitech uygulamasının simgesinin gitmesini fakat uygulamanın kapatılmamasını istiyorum.
Finch0900 dedi: Tam olarak anlamadım. Uygulamanın simgesini mi kaldırmak istiyorsunuz? Kare içine aldığım kısımdaki resmi mi? Eki Görüntüle 1510555 Genişletmek için tıkla... Örnek olarak gizli simgeler yerindeki Logitech uygulamasının simgesinin gitmesini fakat uygulamanın kapatılmamasını istiyorum.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 7 Eylül 2022 #4 345957 dedi: Eki Görüntüle 1510559 Örnek olarak gizli simgeler yerindeki Logitech uygulamasının simgesinin gitmesini fakat uygulamanın kapatılmamasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kısmın adının gizli simgeler olduğunu bilmiyordum. Bu video yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
345957 dedi: Eki Görüntüle 1510559 Örnek olarak gizli simgeler yerindeki Logitech uygulamasının simgesinin gitmesini fakat uygulamanın kapatılmamasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kısmın adının gizli simgeler olduğunu bilmiyordum. Bu video yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 7 Eylül 2022 #5 Finch0900 dedi: O kısmın adının gizli simgeler olduğunu bilmiyordum. Bu video yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim kastettğim gizli simgelerin içindeki simgeleride gizleme.
Finch0900 dedi: O kısmın adının gizli simgeler olduğunu bilmiyordum. Bu video yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam benim kastettğim gizli simgelerin içindeki simgeleride gizleme.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.863 Çözümler 36 7 Eylül 2022 #6 345957 dedi: Yok hocam benim kastettğim gizli simgelerin içindeki simgeleride gizleme. Genişletmek için tıkla... Only show notifications yaptığınızda oradan da gizlenmiyor mu hocam? 8.1 kullanmadığımdan test edemedim.
345957 dedi: Yok hocam benim kastettğim gizli simgelerin içindeki simgeleride gizleme. Genişletmek için tıkla... Only show notifications yaptığınızda oradan da gizlenmiyor mu hocam? 8.1 kullanmadığımdan test edemedim.
3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 7 Eylül 2022 #7 Finch0900 dedi: Only show notifications yaptığınızda oradan da gizlenmiyor mu hocam? 8.1 kullanmadığımdan test edemedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gizlenmiyor. Ben de onu bulmaya çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Finch0900 dedi: Only show notifications yaptığınızda oradan da gizlenmiyor mu hocam? 8.1 kullanmadığımdan test edemedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gizlenmiyor. Ben de onu bulmaya çalışıyorum.