KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #11 Sorununuzun işletim sistemininizden olduğunu düşünüyorum Chrome'de bir sorun yok gibi gözüküyor. Windows'u indirdiniz mi ? İndirdiyseniz dosyaları orjinal mi ?
Sorununuzun işletim sistemininizden olduğunu düşünüyorum Chrome'de bir sorun yok gibi gözüküyor. Windows'u indirdiniz mi ? İndirdiyseniz dosyaları orjinal mi ?
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #12 KALSEDON dedi: Sorununuzun işletim sistemininizden olduğunu düşünüyorum Chrome'de bir sorun yok gibi gözüküyor. Windows'u indirdiniz mi ? İndirdiyseniz dosyaları orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Evet MSDN olarak indirdim. Bir de bu sorun acaba Flash Player'la alakalı olabilir mi?
KALSEDON dedi: Sorununuzun işletim sistemininizden olduğunu düşünüyorum Chrome'de bir sorun yok gibi gözüküyor. Windows'u indirdiniz mi ? İndirdiyseniz dosyaları orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... Evet MSDN olarak indirdim. Bir de bu sorun acaba Flash Player'la alakalı olabilir mi?
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #13 Her ihtimal olabilir. Görev çubuğunuzu sağ veya sol veya üst tarafa alıp deneyebilir misiniz ?
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #14 KALSEDON dedi: Her ihtimal olabilir. Görev çubuğunuzu sağ veya sol veya üst tarafa alıp deneyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sorun sadece görev çubuğunda değil. Google Chrome'da donmalar da yaşıyorum. 2-3 sekme açtığımda donuyor bilgisayar görev yöneticisi açılmıyor.
KALSEDON dedi: Her ihtimal olabilir. Görev çubuğunuzu sağ veya sol veya üst tarafa alıp deneyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sorun sadece görev çubuğunda değil. Google Chrome'da donmalar da yaşıyorum. 2-3 sekme açtığımda donuyor bilgisayar görev yöneticisi açılmıyor.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #15 Google Chrome güncel mi ? Bilgisayarınız da virüs olabilir.
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #16 KALSEDON dedi: Google Chrome güncel mi ? Bilgisayarınız da virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce güncelledim bakacağım yapacak mı. Virüs olacağını sanmam çünkü Kaspersky 2014 ile tarattım bir şey çıkmadı.
KALSEDON dedi: Google Chrome güncel mi ? Bilgisayarınız da virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce güncelledim bakacağım yapacak mı. Virüs olacağını sanmam çünkü Kaspersky 2014 ile tarattım bir şey çıkmadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ağustos 2014 #17 Windows 8 Donma Sorunu | Technopat Sosyal