A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 670 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba 1 saaattir uğraşıyorum yapamıyorum nasıl yapabilirim uygulamalı olur uygulamasız olur.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 TranslucentTB'i indir. Microsoft'un kendi uygulaması. Microsoft Store uygulamasında ücretsiz.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 670 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #3 robdocc1 dedi: TranslucentTB'i indir. Microsoft'un kendi uygulaması. Microsoft Store uygulamasında ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store bende açılmıyor hocam. Önerebileceğiniz başka bir uygulama var mı?
robdocc1 dedi: TranslucentTB'i indir. Microsoft'un kendi uygulaması. Microsoft Store uygulamasında ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store bende açılmıyor hocam. Önerebileceğiniz başka bir uygulama var mı?
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 9 Ağustos 2023 #4 Anıl Sarı dedi: Microsoft Store bende açılmıyor hocam. Önerebileceğiniz başka bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Classic Shell ve benzeri programlarla yapabiliyorsun.
Anıl Sarı dedi: Microsoft Store bende açılmıyor hocam. Önerebileceğiniz başka bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Classic Shell ve benzeri programlarla yapabiliyorsun.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 670 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #5 Classic Shell'i kullanmaya çalıştım ama anlamadım YouTube'dan video baktım ama orada da anlatan yok biliyorsanız anlatabilir misiniz? alexandros dedi: Classic Shell ve benzeri programlarla yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
Classic Shell'i kullanmaya çalıştım ama anlamadım YouTube'dan video baktım ama orada da anlatan yok biliyorsanız anlatabilir misiniz? alexandros dedi: Classic Shell ve benzeri programlarla yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 9 Ağustos 2023 #6 Anıl Sarı dedi: Classic Shell'i kullanmaya çalıştım ama anlamadım YouTube'dan video baktım ama orada da anlatan yok biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Settings'den Taskbar kısmına girip Transparent veya Glass seçin. Diğer ayarları ingilizceniz yoksa çok kurcalamayın.
Anıl Sarı dedi: Classic Shell'i kullanmaya çalıştım ama anlamadım YouTube'dan video baktım ama orada da anlatan yok biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Settings'den Taskbar kısmına girip Transparent veya Glass seçin. Diğer ayarları ingilizceniz yoksa çok kurcalamayın.