Çözüldü Windows 8.1 Grand Theft Auto San Andreas Kasma ve Drop sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

American Banana

Hectopat
Merhabalar, Technopat Sosyal. Steam üzerinden Grand Theft Auto San Andreas oyununa sahibim. Oyun %100 orijinal. Oyunu açıyorum, 1366x768 seçeneği yok, eh tamam, dedim. 1280x720 ayarına çektim oyunu. Grafik ayarı lowda, Anti-Aliasing ayarı da kapalı. Fakat oyun nedense 45-60 FPS gibi gelip gidiyor. Lütfen ne yapmalıyım ? Eskiden oyunu çok akıcı bir şekilde oynardım. Acaba eksik program mı kurdum ?

-Ekran kartı sürücüsünü kontrol ettim. *Güncel
-Windows Updatelar tamamlandı. *Güncel
-Gereksiz programlar kapatıldı. *Güncel
-Windows Performans moduna aldım. *Güncel
-Oyunun ayarlarına bakıldı, Frame Limiter vs... *Güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Windows 10 sürüm 1703 altna Technopat'ın desteği bitti. Kullanıcılar isterse yardımcı olabilir ama çok etki etmez. Artık büyük güncelleme almayan eski işletim sisteminde hata yaşamanızdan doğal bir şey yoktur. Öyle bir kavram yok ayrıca. Delikli kağıt mı kullanıyorsunuz ki Windows 10 yükleyemeyeceksiniz? Sisteminiz ne?

Sorun çözülmüştür. Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim. Aynı sorun içerisinde olanlar için nasıl çözüleceğini söylüyorum. CLEO Library indirin. GTA San Andreas klasörünü seçin ve kurun. Sonra internete GTA San Andreas Frame Limiter 60 FPS yazın. GTAInside sitesinde CLEO modu olucak. İndirin ve GTA San Andreas klasörünün içindeki CLEO dosyasına atın. Oyuna girip Frame Limiter ayarını açın. Sorun çözülmüştür, konu kilit lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…