U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ekim 2020 #11 Özgür Adam dedi: Yani fastboot BIOS ayarlarında oluyor o bende kapalı arkasında kapalıdır büyük ihtimal sorunu PC'yi yeniden başlatınca eskisinden daha geç açılması. Genişletmek için tıkla... Sistem BIOS resmini göstermeden hızlıca açılıyorsa çözümü benim dediğim gibi.
Özgür Adam dedi: Yani fastboot BIOS ayarlarında oluyor o bende kapalı arkasında kapalıdır büyük ihtimal sorunu PC'yi yeniden başlatınca eskisinden daha geç açılması. Genişletmek için tıkla... Sistem BIOS resmini göstermeden hızlıca açılıyorsa çözümü benim dediğim gibi.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 12 Ekim 2020 #12 User not found dedi: Sistem BIOS resmini göstermeden hızlıca açılıyorsa çözümü benim dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende fastboot kapalı PC'yi yeniden başlatınca BIOS ekranı gelmeden PC açılıyor siyah ekrandan sonra?
User not found dedi: Sistem BIOS resmini göstermeden hızlıca açılıyorsa çözümü benim dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende fastboot kapalı PC'yi yeniden başlatınca BIOS ekranı gelmeden PC açılıyor siyah ekrandan sonra?
emre.bkr_66 Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 45 13 Ekim 2020 #13 Özgür Adam dedi: Yeniden başlattığında BIOS ekranı gelmeden PC açılıyor mu seninde? Genişletmek için tıkla... Bıos geliyor
Özgür Adam dedi: Yeniden başlattığında BIOS ekranı gelmeden PC açılıyor mu seninde? Genişletmek için tıkla... Bıos geliyor