rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Mart 2014 #1 Windows 8.1 Güncellemesini mağazada göremiyordum. Bir kaç adet güncellemeyi yükledikten sonra mağazaya geldi. Fakat yüklerken %50 oluyor sonra yüklerken hata oluştu. Hata kodu 0×80240031 diyor. Çözümü nedir arkadaşlar? Günlerdir bununla uğraşıyorum.
Windows 8.1 Güncellemesini mağazada göremiyordum. Bir kaç adet güncellemeyi yükledikten sonra mağazaya geldi. Fakat yüklerken %50 oluyor sonra yüklerken hata oluştu. Hata kodu 0×80240031 diyor. Çözümü nedir arkadaşlar? Günlerdir bununla uğraşıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Mart 2014 #2 İlk olarak komut satırını yönetici olarak aç ve şu komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Eğer hatalar olduğuna dair bir sonuç çıkarsa bu defa da bu kodu girin: Kod:Panoya kopyala Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Sorun yine devam ederse DNS'yi kaldırın. Yine devam ederse başka bir kablosuz ağdan indirin güncelleştirmeyi.
İlk olarak komut satırını yönetici olarak aç ve şu komutu gir: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Eğer hatalar olduğuna dair bir sonuç çıkarsa bu defa da bu kodu girin: Kod:Panoya kopyala Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Sorun yine devam ederse DNS'yi kaldırın. Yine devam ederse başka bir kablosuz ağdan indirin güncelleştirmeyi.
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Nisan 2014 #3 Teşekkürler bütün güncelleştirmeleri yükledikten sonra sorun çözüldü.