Windows 8.1 Güncelleme nasıl yapılır?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Eskiden Windows 10 kullanıyordum. 4GB RAM olduğu için boşta %45 kullanıyordu. Bende başarılı bir şekilde Windows 8.1 kurdum ama 1.3GB boyutunda bir sürü güncelleme gelmiş. Yapmalımıyım? Ayrıca Bilgisayar açılırken bana Windows 10 mu? Yoksa 8.1 diye seçtiriyor Eski Windows 10 kalıntılarını nasıl silebilirim?
Not: Nasıl yapacağımı biliyorum. Yapılmalımı? diye yazmıştım. moderatör nasıl yapılır diye değiştirmiş.

Sorularınıza teker teker cevap vereyim;
Soru: "yapmalı mıyım?"
Cevap: Güncel kalmak iyidir. Yapabilirsiniz.

Soru: " ayrıca bilgisayar açılırken bana Windows 10 mu? Yoksa 8.1 diye seçtiriyor eski Windows 10 kalıntılarını nasıl silebilirim?"
Cevap: Arama kısmına msconfig yazıp girin. Daha sonra önyükleme bölümüne gelin. Orada Windows 10'u seçip sil butonuna basın.

Hocam diski tam temizleyememişsiniz sanırım.
Kalıntı dediğim açılırken Dual boot gibi hangisini açmamı istediğimi soruyor. Ben Windows 10'u oradan kaldırmak istiyorum.
Tamam deneyeceğim.

Microsoft'tan yüklediysen güncellemelerle beraber gelmesi lazımdı.

Zaten Temiz kurulum ile Windows 8.1'e geçtim.
Yapmışsınız ama sanırım diski biçimlendirmemişsiniz. Biçimlendirdiyseniz W10 kalıntıları kalmamış olmalı. Kalıntıları "C: Diski"nden "Windows.old" klasörünü silerek yok edebilirsiniz.

Windows 8.1 kurdum ama 1.3GB boyutunda bir sürü güncelleme gelmiş. Yapmalımıyım?
Evet, güncel kalmak en iyisidir.
Not : Yeni mesajı gördüm. Siz istemeden Dual Boot kurmuşsunuz. @Er73748 Hocamında dediği gibi msconfig ten Windows 10'u silebilirsiniz.

Windows.old 16GB çıktı. Sileceğim. Windows 8.1 Kurulduktan sonra cihazınız hazırlanıyor dedi. Daha sonra hangisini seçmek istersiniz diyordu tam Windows 8.1'i seçecekken tekrardan Hazırlanıyor dedi. ve Msconfig'de eski Windows 10 gözükmüyor. Galiba silindi.

Microsoft'tan yüklediysen güncellemelerle beraber gelmesi lazımdı.
Evet Microsoft'tan yükledim. Güncelleştirmeleri denetle'ye bastığımda 1.3GB'lik güncelleme buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…