Sercan Samet Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #1 Windows 8.1 işletim sistemine sahibim. Güncellemeleri ara dediğim zaman sonsuza kadar arıyor, sonuç olarak bir şey bulmuyor. Sebebini bilen var mı?
Windows 8.1 işletim sistemine sahibim. Güncellemeleri ara dediğim zaman sonsuza kadar arıyor, sonuç olarak bir şey bulmuyor. Sebebini bilen var mı?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 25 Aralık 2018 #2 Sercan Samet dedi: Windows 8.1 işletim sistemine sahibim. Güncellemeleri ara dediğim zaman sonsuza kadar arıyor, sonuç olarak bir şey bulmuyor. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan bakarak sorunu çözebilirsin yada Windows 10 kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Sercan Samet dedi: Windows 8.1 işletim sistemine sahibim. Güncellemeleri ara dediğim zaman sonsuza kadar arıyor, sonuç olarak bir şey bulmuyor. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan bakarak sorunu çözebilirsin yada Windows 10 kullanabilirsin.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #3 Windows 8.1'e daha destek verilmiyor yani güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Bence en az 8 GB RAM'in varsa Windows 10'a geçmelisin. Artı 0 Eksi
Windows 8.1'e daha destek verilmiyor yani güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Bence en az 8 GB RAM'in varsa Windows 10'a geçmelisin.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 25 Aralık 2018 #4 Windows Update sorun giderici aracı ile onarma işlemlerini gerçekleştirin. Windows Update Sorun Giderici Ayriyeten Windows 10 dışında işletim sistemleri sadece Genişletilmiş destek alıyor. Windows Yaşam Döngüsü Temel ve Genişletilmiş Destek Arasındaki Farklar Artı 0 Eksi
Windows Update sorun giderici aracı ile onarma işlemlerini gerçekleştirin. Windows Update Sorun Giderici Ayriyeten Windows 10 dışında işletim sistemleri sadece Genişletilmiş destek alıyor. Windows Yaşam Döngüsü Temel ve Genişletilmiş Destek Arasındaki Farklar
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Aralık 2018 #5 Windows Update Fix Artı 0 Eksi
NuriPower Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #6 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Windows 8.1'e daha destek verilmiyor yani güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Bence en az 8 GB RAM'in varsa Windows 10'a geçmelisin. Genişletmek için tıkla... Geliyo tabiki güncelleme Xp ile karıştırdın heralde Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Windows 8.1'e daha destek verilmiyor yani güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Bence en az 8 GB RAM'in varsa Windows 10'a geçmelisin. Genişletmek için tıkla... Geliyo tabiki güncelleme Xp ile karıştırdın heralde
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #7 NuriPower dedi: Geliyo tabiki güncelleme Xp ile karıştırdın heralde Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 10 Ocak'ta verilen destek bitiyormuş. Artı 0 Eksi
NuriPower dedi: Geliyo tabiki güncelleme Xp ile karıştırdın heralde Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 10 Ocak'ta verilen destek bitiyormuş.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Aralık 2018 #8 Kardesim ne sen kas ne biz kasalim, gec mis gibi Windows 10'a icin rahat etsin. Hem tehlikelere karsi daha yuksek guvenlik hem daha stabil sistem. Windows 8.1 guncelleme sorunlariyla hayli biktirdi, ben 2015'te kurtuldum seni de 2019'a gecmeden kurtulmaya davet ediyorum Artı 0 Eksi
Kardesim ne sen kas ne biz kasalim, gec mis gibi Windows 10'a icin rahat etsin. Hem tehlikelere karsi daha yuksek guvenlik hem daha stabil sistem. Windows 8.1 guncelleme sorunlariyla hayli biktirdi, ben 2015'te kurtuldum seni de 2019'a gecmeden kurtulmaya davet ediyorum
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 25 Aralık 2018 #9 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Şimdi baktım 10 Ocak'ta verilen destek bitiyormuş. Genişletmek için tıkla... Temel desteği bitti ama 2023'e kadar genişletilmiş destek almaya devam edecek. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Şimdi baktım 10 Ocak'ta verilen destek bitiyormuş. Genişletmek için tıkla... Temel desteği bitti ama 2023'e kadar genişletilmiş destek almaya devam edecek.
KS KS Sercan Samet Kilopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2018 #10 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakarak sorunu çözebilirsin ya da Windows 10 kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler videodakileri yapınca düzeldi. Ama bu sefer de bu hatayı verip durdu. Dosya Ekleri sdsd.png 16,3 KB · Görüntüleme: 66 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan bakarak sorunu çözebilirsin ya da Windows 10 kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler videodakileri yapınca düzeldi. Ama bu sefer de bu hatayı verip durdu.