bloodrexx Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 189 Çözümler 1 11 Haziran 2019 #1 Güncellemeleri denetle dediğimde öyle kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2019
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.014 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #2 Ben formatın üstüne bunu kurarak çözmüştüm: Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com
Ben formatın üstüne bunu kurarak çözmüştüm: Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 11 Haziran 2019 #3 Şayet bunu da yüklemiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işe yarıyor.
Şayet bunu da yüklemiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işe yarıyor.
bloodrexx Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 189 Çözümler 1 11 Haziran 2019 #4 Silinen üye dedi: Ben formatın üstüne bunu kurarak çözmüştüm: Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... uzun süreden beri Bu bilgisayarda güncelleştirmeler aranıyor diyor
Silinen üye dedi: Ben formatın üstüne bunu kurarak çözmüştüm: Download Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB3138615) from Official Microsoft Download Center Install this update to resolve issues in Windows. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... uzun süreden beri Bu bilgisayarda güncelleştirmeler aranıyor diyor
CoolDerin Megapat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 482 Makaleler 5 11 Haziran 2019 #5 Sorunlu o zaman yüklemiyor. Hocam rehberi uygulayın lütfen. (Her iki yoluda)
bloodrexx Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 189 Çözümler 1 11 Haziran 2019 #6 CoolDerin dedi: Şayet bunu da yüklemiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Adamın Dibisin Oldu Eyvallah. Önemli 86 tane güncelleme var. isteğe bağlı 68.
CoolDerin dedi: Şayet bunu da yüklemiyorsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Adamın Dibisin Oldu Eyvallah. Önemli 86 tane güncelleme var. isteğe bağlı 68.