Windows 8.1 güncellemesi FPS artırır mı?

Hocam ben diğer arkadaş FPS artışı sağladığını söylüyor, peki sizce FPS "drop" yapar mı?
FPS drop yapacağını zannetmiyorum. Fakat yukarıda ki arkadaşa bakmayın siz en fazla 1-2 FPS oynar. Eğer bana güvenmiyorsanız forumda önceden açılmış konulara bakabilirsiniz. Diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyor.

Zannetmiyorum demişsin zaten yorumlamaya gerek yok. Bazı güncelleştirmeler hatalar ile geliyor. FPS düşmesi yaşanabilir. Ayrıca senin gibi düşünen çok yok bunu da belirtmek isterim.

Zannetmiyorum demişsin zaten yorumlamaya gerek yok. Bazı güncelleştirmeler hatalar ile geliyor. FPS düşmesi yaşanabilir. Ayrıca senin gibi düşünen çok yok bunu da belirtmek isterim.
Bu konuda yok. Bekle bilgisayarı açacağım sana bir konu linki atacağım. Ayrıca FPS arttırır diyordunuz kararınızdan geri mi döndünüz?

Bakın bu konuya. Bundan sonra cevap yazmazsınız diye düşünüyorum. Konu sahibi arkadaşta okuyabilir.

Çoğu benim gibi düşünüyor arkadaşım? Şaka mısın sen? Hatalı güncellemelerde FPS düşer hatasız olanlarda artar taraftarıyım.

Apra hocamın taraftarıyım.

Çoğu benim gibi düşünüyor arkadaşım? Şaka mısın sen? Hatalı güncellemelerde FPS düşer hatasız olanlarda artar taraftarıyım.

Eki Görüntüle 1033152

Apra hocamın taraftarıyım.
Çoğu arkadaş güncellemeden sonra 5 FPS gibi büyük bir rakam oynamayacağını söylüyor. Çoğunlukla hissetmeyeceğinden bahsediyorlar. Ayrıca ilk başta '5 FPS arttırır' demek yerine ' Hatalı güncellemelerde FPS düşer hatasız olanlarda artar taraftarıyım.' deseydiniz ortak bir noktada buluşurduk. Bir daha insanlara cahil deyip, kendinizce egonuzu tatmin etmeden önce iki kere düşünün derim. Uzatmanın manası yok. İyi günler diliyorum.

Son düzenleme:
Hocam 1-2 FPS arttı belki bu bir şey olmayabilir ama Windows masaüstü baya hızlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…