Windows 8.1 Güncellemesi gelmiyor

TeknoBurak

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Orjinal satın aldığım W8'de güncellemeyi bir türlü bulamadım. Windows satın alın - Microsoft Windows
Burdan güncellemeyi edinin butonuna tıklayınca , mağaza açılıyor anasayfa geliyor kalıyor öyle.
Windows Update'e baktığımdada KM27... bulamıyorum bir türlü. (Kurulmuş zaten buldum sonunda )

Windows 8 Pro kullanıyorum ve keyi satın almıştım. Microsoft yine eline yüzüne bulaştırdı herşeyi ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum direk ana menüden mağza var oraya tıkla , oradaki bütün medya , müzik , medya , hava durumu v.b... gibi Windows'un kullandığı programları güncellemen lazım ondan sonra 8.1 güncelemesini veriyor.

Dostum direk ana menüden mağza var oraya tıkla , oradaki bütün medya , müzik , medya , hava durumu v.b... gibi Windows'un kullandığı programları güncellemen lazım ondan sonra 8.1 güncelemesini veriyor.

Hocam güncellemeleri yükle diyorum bekliyor , güncellemeler yükledin yazısı geliyor. Mağazayı kapatıyorum açıyorum yine aynı 5 tane güncelleme duruyor yerinde.

Şimdi buldum bir iso indiriyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…