bduruk Hectopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2013 #1 Windows 8 Pro 64 bit 8.1 güncelleme gelmedi mağazaya. Windows Update'de KB 2871839 güncellemesi gözükmüyor ! Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2013
Windows 8 Pro 64 bit 8.1 güncelleme gelmedi mağazaya. Windows Update'de KB 2871839 güncellemesi gözükmüyor !
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2013 #2 Orjinal Windows 8 kullananlara geliyor. Sanırsam siz MSDN indirip, kendiniz Microsoft Toolkit ile etkinleştirdiniz.
Orjinal Windows 8 kullananlara geliyor. Sanırsam siz MSDN indirip, kendiniz Microsoft Toolkit ile etkinleştirdiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Ekim 2013 #3 Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi.
B Berke Geyik Ziyaretçi 18 Ekim 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Ben KMS ile etkinleştirmiştim. Fakat mağazada güncelleme gözükmüyor.
Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Ben KMS ile etkinleştirmiştim. Fakat mağazada güncelleme gözükmüyor.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2013 #5 Bende Windows 8'de mağazada bulamadım. Update'de de yoktu. 8.1'e format atıp güncellemeleri yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2013
Bende Windows 8'de mağazada bulamadım. Update'de de yoktu. 8.1'e format atıp güncellemeleri yükledim.
can 503 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2013 #6 Win 8 SL x64 kullanıyorum. Ben de kms ile aktifleştirdim. Mağzada gözükmüyor bu 8.1 güncellemesini nasıl alıcaz? Mağzada 8.1 için facebook var ama 8.1 yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2013
Win 8 SL x64 kullanıyorum. Ben de kms ile aktifleştirdim. Mağzada gözükmüyor bu 8.1 güncellemesini nasıl alıcaz? Mağzada 8.1 için facebook var ama 8.1 yok.
B Batuhank26 Hectopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Yok 18 Ekim 2013 #7 Forumlarda gördüğüm kadarıyla telefonla etkinleştiripte güncellemeyi alan yok.
Ö Önder Hiçyılmaz Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 1 18 Ekim 2013 #8 Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Bende mağazada görünmüyor güncelleştirme. Toolkit kullanıyorum.
Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Bende mağazada görünmüyor güncelleştirme. Toolkit kullanıyorum.
G goeo_ Hectopat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 26 19 Ekim 2013 #9 Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış biliyorsunuz. Microsoft Toolkit bilgisayarınızı Mini KMS ile yani kendi içinde bir sanal KMS server kurarak etkinleştiriyor. Yeterince araştırınca bulacağınız bir şey de şudur ki: Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar: Windows 8 Enterprise KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri Kısacası: Hayır, Microsoft Toolkit ile aktifleştirilen Windows 8 kurulumları 8.1 güncellemesini alamaz.
Recep Baltaş dedi: Toolkit kullananlar da aldı güncelleştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış biliyorsunuz. Microsoft Toolkit bilgisayarınızı Mini KMS ile yani kendi içinde bir sanal KMS server kurarak etkinleştiriyor. Yeterince araştırınca bulacağınız bir şey de şudur ki: Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar: Windows 8 Enterprise KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri Kısacası: Hayır, Microsoft Toolkit ile aktifleştirilen Windows 8 kurulumları 8.1 güncellemesini alamaz.