B BYRED Ziyaretçi 19 Mayıs 2014 #1 İlk vardı 8.1 mağazada. Tıkladığımda .. Hatası alıyordum internetten kod ile update indirdim PC' yükledi yeniden baslatmamı istedi başlattım mağazadan 8.1 güncellemesi gitti. Ne yaptıysam geri getiremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
İlk vardı 8.1 mağazada. Tıkladığımda .. Hatası alıyordum internetten kod ile update indirdim PC' yükledi yeniden baslatmamı istedi başlattım mağazadan 8.1 güncellemesi gitti. Ne yaptıysam geri getiremedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Mayıs 2014 #2 Kullandığın sürüm 8.1'e güncellenemiyor. Kodlar da banlandığından yapman gereken sıfırdan kurmak. Kurmuşken de 8.1.1 kurarsın... Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Kullandığın sürüm 8.1'e güncellenemiyor. Kodlar da banlandığından yapman gereken sıfırdan kurmak. Kurmuşken de 8.1.1 kurarsın... Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
B BYRED Ziyaretçi 19 Mayıs 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Kullandığın sürüm 8.1'e güncellenemiyor. Kodlar da banlandığından yapman gereken sıfırdan kurmak. Kurmuşken de 8.1.1 kurarsın... Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Pro x64 bit kullanıyorumda sıfırdan kurmak biraz sıkıntı olur Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014
Recep Baltaş dedi: Kullandığın sürüm 8.1'e güncellenemiyor. Kodlar da banlandığından yapman gereken sıfırdan kurmak. Kurmuşken de 8.1.1 kurarsın... Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Pro x64 bit kullanıyorumda sıfırdan kurmak biraz sıkıntı olur
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Mayıs 2014 #4 O zaman satın alabilirsin: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye
B BYRED Ziyaretçi 25 Mayıs 2014 #5 Recep Baltaş dedi: O zaman satın alabilirsin: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye Genişletmek için tıkla... 539 lira verecek durum yokki abi
Recep Baltaş dedi: O zaman satın alabilirsin: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye Genişletmek için tıkla... 539 lira verecek durum yokki abi