Windows 8.1 güncellemesi yapılır mı?

agons

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir program çalışmadıgı için güncellememi istedi Windows'u. Ben de tamam dedim. 1.2 GB'lık bir güncellemem var. Sistem özelliklerim 4 GB RAM NVIDIA GeForce GT 710 2.4GHz şu an memnunum halinden. Güncelleme sonrası donmalar falan başlar mı? Öyle diyor çoğu kullanıcı çünkü güncelleme tam olarak ne yapıyor? Açıklarsanız sevinirim.

Evet, güncellemeyi yapabilirsin. Güncellemeler genelde güvenlik açıklarını kapatır ve sistem kararlılığını artırır. Sistemin 4 GB RAM ve GT 710 ekran kartıyla uyumlu görünüyor, büyük bir sorun yaşaman düşük ihtimal.

Yine de, yavaşlama olasılığına karşı yedek almayı ve ekran kartı sürücülerini güncel tutmayı ihmal etme. Güncelleme sonrası bir süre ağırlaşma hissedebilirsin ama bu genelde geçicidir.

Kurtarma seçenekleri gibi bir şey vardı oraya güncelleme öncesi halini nasıl kayd ederim bilgin var mı?

ben bu menüden 1 tane oluşturdum d için de koruma nasıl açıcaz bilgin varmı izin vermiyor gibi duruyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…