F fatih52 Ziyaretçi 31 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Windows 8'den 8.1 güncelleme yaparsam dosyalarım silinir mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 31 Temmuz 2014 #2 Marketten yükleyecekseniz hiçbir şey silinmez.
F fatih52 Ziyaretçi 31 Temmuz 2014 #3 Anladım mağazada 8.1 güncelle seçeneği vardı oradan güncelleme yapıyorum şu an herhangi bir dosya kaybı olmaz yani.
Anladım mağazada 8.1 güncelle seçeneği vardı oradan güncelleme yapıyorum şu an herhangi bir dosya kaybı olmaz yani.
S superoyuncu Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Windows 8.1 guncellenırse fotograf ve video sılınır mı? superoyuncu dedi: Windows 8.1 guncellenırse fotograf ve video sılınır mı? Genişletmek için tıkla... bilgisayarimin senesi eskimis we ben bilgisayarimi gunçellemek istyorum we gunçelledigimde oyularim vıdiolarim we fotografym silinirmi bilgisayarimin senesi eskimis we ben bilgisayarimi gunçellemek istyorum we gunçelledigimde oyularim vıdiolarim we fotografym silinirmi wındows 8.1de guncellıyecam we herseyım sılınırmı wındows 8.1 de magza ag zaman asmına ugradı sorunnasıl cozulur bılenler varsa napılır arkadaslar fatih52 dedi: Arkadaşlar Windows 8'den 8.1 güncelleme yaparsam dosyalarım silinir mi? Genişletmek için tıkla... fatih52 dedi: Anladım mağazada 8.1 güncelle seçeneği vardı oradan güncelleme yapıyorum şu an herhangi bir dosya kaybı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... nereden guncellıyorsun magzam napsamda acamıyorum ag zaman asımına ugradı sorunu nasıl cozulur Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
Windows 8.1 guncellenırse fotograf ve video sılınır mı? superoyuncu dedi: Windows 8.1 guncellenırse fotograf ve video sılınır mı? Genişletmek için tıkla... bilgisayarimin senesi eskimis we ben bilgisayarimi gunçellemek istyorum we gunçelledigimde oyularim vıdiolarim we fotografym silinirmi bilgisayarimin senesi eskimis we ben bilgisayarimi gunçellemek istyorum we gunçelledigimde oyularim vıdiolarim we fotografym silinirmi wındows 8.1de guncellıyecam we herseyım sılınırmı wındows 8.1 de magza ag zaman asmına ugradı sorunnasıl cozulur bılenler varsa napılır arkadaslar fatih52 dedi: Arkadaşlar Windows 8'den 8.1 güncelleme yaparsam dosyalarım silinir mi? Genişletmek için tıkla... fatih52 dedi: Anladım mağazada 8.1 güncelle seçeneği vardı oradan güncelleme yapıyorum şu an herhangi bir dosya kaybı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... nereden guncellıyorsun magzam napsamda acamıyorum ag zaman asımına ugradı sorunu nasıl cozulur