Windows 8.1 Güncelleştirme Denetlemesi Bitmiyor

Ölü konuyu uyandırdım biraz ama,verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim. @Mizah

Ancak o değdiğini yapıyorum yüklüyorum ''Windows update tek başına yükleyici'' adı altında birşey tarama yapıyor, ve ardından error hata kodu veriyor bunun sebebi ne olabilir ?

Windows update nin sorunlarını çözüyordum aynı zamanda ikisini aynı anda yaptığım için olabilir mi ?

Dediğimi yaparken sorun almaman lazım şayet bir kez daha yeniden başlat tekrar dene.

Ben de sırf sana teşekkür etmek için bu siteye üye oldum. Çok teşekkürler "Mizah". Söylediğin yöntemle 2 gündür çözemediğim güncelleme sorununu çözdüm.

Programı yükledim, açtım ama sürekli ''bu bilgisayarda güncellemeler aranıyor'' diyor. Çözüm yolu varmı ?

Arkadaşlar aynı sorun bende de var Mizah arkadaşın söylediği yöntemi yapıyorum ama sabahtan beyri "Bu bilgisayarda güncellemeler aranıyor" yazısı duruyor. Sorunu çözen arkadaşlar ne kadar beklediniz güncellemek için?

Ben çözdüm kardeşim bu videoda 13.20' den itibaren olan kısmı yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Konu kilit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…