Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2014 #11 Ozan Demir dedi: Sıcaklıktan kapanıyor. Altına arka ayaklarına kitap gibi birsey koyun. Yükseltin hava alsın birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam altına 290 sayfalık bi kitap koydum sfc/scannow ise %50'de
Ozan Demir dedi: Sıcaklıktan kapanıyor. Altına arka ayaklarına kitap gibi birsey koyun. Yükseltin hava alsın birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam altına 290 sayfalık bi kitap koydum sfc/scannow ise %50'de
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 17 Nisan 2014 #12 Emre Efe dedi: Tamam altına 290 sayfalık bi kitap koydum sfc/scannow ise %50'de Genişletmek için tıkla... Aman kitaplada hava alan yerleri kapatmayın dikkat edin ona, amaç oraları yukarda tutmak.
Emre Efe dedi: Tamam altına 290 sayfalık bi kitap koydum sfc/scannow ise %50'de Genişletmek için tıkla... Aman kitaplada hava alan yerleri kapatmayın dikkat edin ona, amaç oraları yukarda tutmak.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2014 #13 Tamam, bitince yeniden başlatın ve kurun ama en sağlıklısı sıfırdan 8.1 kurmaktır.
Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2014 #14 Berke Kan dedi: Tamam, bitince yeniden başlatın ve kurun ama en sağlıklısı sıfırdan 8.1 kurmaktır. Genişletmek için tıkla... İndirebileceğim bir yer varsa verirseniz sevinirim. (yandex hariç) Söylediğiniz gibi sıcaklıktan kaynaklarıyormuş %82'de kapandı bu sefer. Ozan Demir dedi: Aman kitaplada hava alan yerleri kapatmayın dikkat edin ona, amaç oraları yukarda tutmak. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm
Berke Kan dedi: Tamam, bitince yeniden başlatın ve kurun ama en sağlıklısı sıfırdan 8.1 kurmaktır. Genişletmek için tıkla... İndirebileceğim bir yer varsa verirseniz sevinirim. (yandex hariç) Söylediğiniz gibi sıcaklıktan kaynaklarıyormuş %82'de kapandı bu sefer. Ozan Demir dedi: Aman kitaplada hava alan yerleri kapatmayın dikkat edin ona, amaç oraları yukarda tutmak. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm