Pirlede
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, ben sürekli Windows 1o ve 8.1 arasında geçiş yapıyorum. Örneğin Windows 8.1'in arayüzü daha hızlı. Ama bazen sorunlar çıkabiliyor ve tekrar 10'a dönüyorum. Bu sefer arayüz de takılmalar başlıyor tekrar 8.1 derken bu döngü devam ediyor.
Şu an 8.1 kurulu fakat şöyle sorunlar mevcut;
1. Başlat tuşuna basıp arama yaparken CPU 90'ı geçiyor. Windows gezgini işlemi kullanıyor bunu.
2. Bazen disk %100 oluyor. (Windows Search, hızlı getir işlemleri devre dışıdır.)
3. Güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra önemli güncelleştirmeleri yükledim. Fakat hafif takılmalar oluyor bu güncellemelerden sonra.
4. Ayrıca başlat tuşunda arama yaparken sonuçlar geç çıkıyor. Sanırım bu Windows Search'ın devre dışı olmasından kaynaklanıyor.
Fikirlerinizi bekliyorum bu sorunlar hakkında.
Şu an 8.1 kurulu fakat şöyle sorunlar mevcut;
1. Başlat tuşuna basıp arama yaparken CPU 90'ı geçiyor. Windows gezgini işlemi kullanıyor bunu.
2. Bazen disk %100 oluyor. (Windows Search, hızlı getir işlemleri devre dışıdır.)
3. Güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra önemli güncelleştirmeleri yükledim. Fakat hafif takılmalar oluyor bu güncellemelerden sonra.
4. Ayrıca başlat tuşunda arama yaparken sonuçlar geç çıkıyor. Sanırım bu Windows Search'ın devre dışı olmasından kaynaklanıyor.
Fikirlerinizi bekliyorum bu sorunlar hakkında.
Son düzenleyen: Moderatör: