Windows 8.1 Güncelleştirmeler Karşıdan Yükleniyor'da Takılma

Makaleler
1
Windows 8.1 temiz kurulum yaptım, güncelleştirmeleri denetliyor kısmında takılıyordu KB3138615 isimli güncelleştirmeyi kurarak denetleme sorununu çözdüm ama şimdide karşıdan yükleniyor kısmında takılıyor. Ne kadar beklediysem hala %0. Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Takılıyor gibi görünse de aslında arka plan güncelleştirmeleri yüklüyor diye biliyorum.

Windows'un güncelleme sistemi Windows 10 ile rayına girdi.

Size de 8.1 ile pek vakit kaybetmemenizi öneririm. Windows 10'da o kadar güncelleme yapmanız gerekmiyor ve güncellemeler de arka planda, genelde sorunsuz yükleniyor.
Takılıyor gibi görünse de aslında arka plan güncelleştirmeleri yüklüyor diye biliyorum.

Windows'un güncelleme sistemi Windows 10 ile rayına girdi.

Size de 8.1 ile pek vakit kaybetmemenizi öneririm. Windows 10'da o kadar güncelleme yapmanız gerekmiyor ve güncellemeler de arka planda, genelde sorunsuz yükleniyor.

Çözüm
Daha önce Windows 10 yüklemeli miyim diye bir konu açmıştım genel olarak sistemime uygun olmaz dendi ama ben yine de denedim dedikleri gibi rahat çalışmıyordu. Sonra da zaten bu 8.1 kurulumunu yaptım çok rahat çalışıyor bir de bu güncelleme sorunu çözebilsem, şu anda karşıdan yükleniyor da bıraktım, inşallah yüklüyordur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı