B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma 8.1 kurdum orijinal, zaten lisansım var. Tüm güncellemeleri kurdum, ama yarım saatdir "güncelleştirmeleri tamamlayamadık, değişiklikler geri alınıyor" ekranında bekliyorum. Hiçbir tık yok. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma 8.1 kurdum orijinal, zaten lisansım var. Tüm güncellemeleri kurdum, ama yarım saatdir "güncelleştirmeleri tamamlayamadık, değişiklikler geri alınıyor" ekranında bekliyorum. Hiçbir tık yok. Sizce ne yapmalıyım?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.353 Makaleler 32 Çözümler 3 1 Mayıs 2015 #2 Bu araçla sorunu gidermeyi dener misin? http://go.microsoft.com/?linkid=9830262