M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #11 Coeus dedi: Anladım. Hocam aklıma gelmişken söyleyeyim Tehcnopatta iken, Yazım kurallarına çok dikkat edin ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ben tehcnopatta yeniyim sizinle tanıştığıma memnun oldum mertaltug dedi: tamamdır ben tehcnopatta yeniyim sizinle tanıştığıma memnun oldum Genişletmek için tıkla...
Coeus dedi: Anladım. Hocam aklıma gelmişken söyleyeyim Tehcnopatta iken, Yazım kurallarına çok dikkat edin ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ben tehcnopatta yeniyim sizinle tanıştığıma memnun oldum mertaltug dedi: tamamdır ben tehcnopatta yeniyim sizinle tanıştığıma memnun oldum Genişletmek için tıkla...
Werksy Hectopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 69 14 Ekim 2020 #12 Windows 8, Windows'un en büyük hatasıdır change MY mind.
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #13 Werksy dedi: Windows 8, Windows'un en büyük hatasıdır change MY mind. Genişletmek için tıkla... neden knk
Werksy dedi: Windows 8, Windows'un en büyük hatasıdır change MY mind. Genişletmek için tıkla... neden knk
Başar Birol Decapat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ekim 2020 #14 Windows 8.1 günlük kullanım ve oyun için yeterlidir. Werksy dedi: Windows 8, Windows'un en büyük hatasıdır change MY mind. Genişletmek için tıkla... 8 mi 8.1 mi?
Windows 8.1 günlük kullanım ve oyun için yeterlidir. Werksy dedi: Windows 8, Windows'un en büyük hatasıdır change MY mind. Genişletmek için tıkla... 8 mi 8.1 mi?
Werksy Hectopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 69 14 Ekim 2020 #15 mertaltug dedi: neden knk Genişletmek için tıkla... Sürekli optimazson problemi ve garip garip Windows hataları var.
mertaltug dedi: neden knk Genişletmek için tıkla... Sürekli optimazson problemi ve garip garip Windows hataları var.
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #16 Werksy dedi: Sürekli optimazson problemi ve garip garip Windows hataları varolabilir tabi Genişletmek için tıkla... olabilir tabi senin dediğinde ufak hatalar var
Werksy dedi: Sürekli optimazson problemi ve garip garip Windows hataları varolabilir tabi Genişletmek için tıkla... olabilir tabi senin dediğinde ufak hatalar var
Werksy Hectopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 69 14 Ekim 2020 #17 mertaltug dedi: olabilir tabi senin dediğinde ufak hatalar var Genişletmek için tıkla... Ama o ufak hatalar çok can sıkıcı olabiliyor benim önerilerim Win 7 veya Win 10. ama Windows 7'nin desteği bitti Win 10 kullanmanı tavsiye ederim.
mertaltug dedi: olabilir tabi senin dediğinde ufak hatalar var Genişletmek için tıkla... Ama o ufak hatalar çok can sıkıcı olabiliyor benim önerilerim Win 7 veya Win 10. ama Windows 7'nin desteği bitti Win 10 kullanmanı tavsiye ederim.