Mahmut Koçyiğit Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #1 Herkeze Iyi forumlar arkadaslar. Bilgisayarimin şifresini bir arkadasim değiştirmiş onuda unutmuş bilgisayarimi acamiyorum şifre kismina gelince kalıyorum şifre bilinmedigi icin bisey yapamıyorum. Format atmak istemiyorum, cunku onemli bilgilerim vardi masaüstünde. Güvenli moddan nasil baslatabilirim. Lutfen yardimci olun. @Recep Baltaş
Herkeze Iyi forumlar arkadaslar. Bilgisayarimin şifresini bir arkadasim değiştirmiş onuda unutmuş bilgisayarimi acamiyorum şifre kismina gelince kalıyorum şifre bilinmedigi icin bisey yapamıyorum. Format atmak istemiyorum, cunku onemli bilgilerim vardi masaüstünde. Güvenli moddan nasil baslatabilirim. Lutfen yardimci olun. @Recep Baltaş
1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 1 Aralık 2014 #2 Şifre yazdığın kısımdaki güç düğmesine shift tuşu ile bas. Ardından yeniden başlat de.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 1 Aralık 2014 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Aralık 2014 #4 Bu video sana yardımcı olabilir. İlgili makale:http: //Unutulan Windows 8.1 Şifresini Öğrenme - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video sana yardımcı olabilir. İlgili makale:http: //Unutulan Windows 8.1 Şifresini Öğrenme - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mahmut Koçyiğit Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #5 Beyler hiçbiri ise yaramadı recep abinin videosu ise advantec mod kısmını bulamadim daha iyi bir video yokmu yaaa @Birisi @yavinas35 @mami1234 @Recep Baltaş Abi sen bi yardım etsen yaaa hiçbiri ise yaramadi video atiyim yda.
Beyler hiçbiri ise yaramadı recep abinin videosu ise advantec mod kısmını bulamadim daha iyi bir video yokmu yaaa @Birisi @yavinas35 @mami1234 @Recep Baltaş Abi sen bi yardım etsen yaaa hiçbiri ise yaramadi video atiyim yda.