E EfeBaris Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 65 4 Eylül 2023 #1 Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu?
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #2 EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor mu bilemem ama kullanılmaz. Steam desteği de sona ermek üzere.
EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor mu bilemem ama kullanılmaz. Steam desteği de sona ermek üzere.
osimhen45 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanılmaz. Windows desteği keseli çok oldu. Çoğu güncel oyunlar Windows 10 alt sürümlerini desteklemiyor.
EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanılmaz. Windows desteği keseli çok oldu. Çoğu güncel oyunlar Windows 10 alt sürümlerini desteklemiyor.
E EfeBaris Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 65 4 Eylül 2023 #4 osimhen45 dedi: Hayır kullanılmaz. Windows desteği keseli çok oldu. Çoğu güncel oyunlar Windows 10 alt sürümlerini desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... NoxeGod dedi: Destekliyor mu bilemem ama kullanılmaz. Steam desteği de sona ermek üzere. Genişletmek için tıkla... Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir?
osimhen45 dedi: Hayır kullanılmaz. Windows desteği keseli çok oldu. Çoğu güncel oyunlar Windows 10 alt sürümlerini desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... NoxeGod dedi: Destekliyor mu bilemem ama kullanılmaz. Steam desteği de sona ermek üzere. Genişletmek için tıkla... Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir?
PlatinumMiy Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 93 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Ve Ekran Kartı:AMD 3200g Ram:16 gb ram Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Kullanılmaz, size Linux'u tavsiye edebilirim pcnizi hızlandırıcaktır
EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Kullanılmaz, size Linux'u tavsiye edebilirim pcnizi hızlandırıcaktır
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #6 EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... 8. 1'i tasarımı için beğendiyseniz Windows 11, sıkıntılı deniyor ama bence gayet iyi.
EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... 8. 1'i tasarımı için beğendiyseniz Windows 11, sıkıntılı deniyor ama bence gayet iyi.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 LTSC.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 4 Eylül 2023 #8 EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... 11 bence sürekli güncelleme alıyor ve iyileşiyor gittikçe, sistem yetmiyorsa 10 da olur.
EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... 11 bence sürekli güncelleme alıyor ve iyileşiyor gittikçe, sistem yetmiyorsa 10 da olur.
Mltcsvr Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 459 Çözümler 7 4 Eylül 2023 #9 EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... W8.1'e çoğu uygulama desteği kesti. Dediğiniz gibi sisteminiz iyi değilse W10'da sıkıntı yaşarsınız AtlasOS öneririm.
EfeBaris dedi: Sizce hala Windows 8.1 kullanılır mı? Kullanırken çok seviyordum ve sistemin pek iyi değil, NVIDIA gibi temel şeyler hala destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... W8.1'e çoğu uygulama desteği kesti. Dediğiniz gibi sisteminiz iyi değilse W10'da sıkıntı yaşarsınız AtlasOS öneririm.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 4 Eylül 2023 #10 EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... SSD alıp Windows 10 kurmak daha mantıklıdır. Eğer sistemde SSD yoksa 2019 LTSC kurabilirsin.
EfeBaris dedi: Sizce şu an en mantıklı sürüm hangisidir? Genişletmek için tıkla... SSD alıp Windows 10 kurmak daha mantıklıdır. Eğer sistemde SSD yoksa 2019 LTSC kurabilirsin.