S SemihBV Kilopat Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #1 İşletim sistemim Windows 8.1 half life'ı açamıyorum. Çift tıklıyorum açılır gibi oluyor siyah ekran oluyor ondan sonra tekrar masaüstüne atıyor 5-10 kere denememe rağmen açılmadı acil yardım. ScreenShot:
İşletim sistemim Windows 8.1 half life'ı açamıyorum. Çift tıklıyorum açılır gibi oluyor siyah ekran oluyor ondan sonra tekrar masaüstüne atıyor 5-10 kere denememe rağmen açılmadı acil yardım. ScreenShot:
Oğuzhan Seven Hectopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 16 Yer Antalya, Turkey 30 Haziran 2015 #2 Sorunun çözüldü mü? Aynısı bendede var tıkladığımda hiçbir tepki almıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Haziran 2015 #3 Half-Life, HL klasörüne kurulmuyor. Korsan sürümü kullanıyorsunuz. Zaten oyun en son 2013 yılında güncellendi ve 8.1 ile de sorunsuz çalışmakta: Steam Community :: Half-Life Orijinal sürüm açılmazsa yeni konu açabilirsiniz. Çözüm: 18 TL verip orijinal almak. Half-Life on Steam
Half-Life, HL klasörüne kurulmuyor. Korsan sürümü kullanıyorsunuz. Zaten oyun en son 2013 yılında güncellendi ve 8.1 ile de sorunsuz çalışmakta: Steam Community :: Half-Life Orijinal sürüm açılmazsa yeni konu açabilirsiniz. Çözüm: 18 TL verip orijinal almak. Half-Life on Steam