Windows 8.1 hangi sürümünü ve hangi Bit kullanılmalı?

baran_bozkurt_tt

Femtopat
Merhabalar arkadaşlar. Benim bilgisayarımda 2 GB RAM var. Bunun için Windows 8.1 yüklemek istiyorum ama hangi Bit yüklemeliyim?
Ve benim bilgisayarım 64 Bit. Yani 32 Bit yüklesem 64 bitten daha mı az kasar? Bilgisayarımda Linux kurulu. Lubuntu 20.04 kurulu, çok kasıyor. Şu an mesaj yazdığım bilgisayar farklı bilgisayar.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar. Benim bilgisayarımda 2 GB RAM var. Bunun için Windows 8.1 yüklemek istiyorum ama hangi Bit yüklemeliyim?
Ve benim bilgisayarım 64 Bit. Yani 32 Bit yüklesem 64 bitten daha mı az kasar? Bilgisayarımda Linux kurulu. Lubuntu 20.04 kurulu, çok kasıyor. Şu an mesaj yazdığım bilgisayar farklı bilgisayar.

Şimdiden teşekkürler.
2 GB RAM için 32 bit ideal. Eğer çok oyun oyamıyorsan 32 kur.

Lubuntu 20.04 çok sorunlu bir işletim sistemi.Size önerim 18.04 sürümünü kullanmanız.İşlemcinizi de söylerseniz daha iyi olacaktır.

Bilmeden konuşmayın lütfen
2 GB RAM ile Windows 10 64 Bit kullanıyorum ve bir sorun yaratmadı şuana kadar.

Bilmeden derken? Ofiste kullandığım 2 farklı 4 GB RAM'li Windows 10 yüklü makine kasım kasım kasılıyor. Sizde sorun yaratmıyor oluşu başkasında sorun yaratmayacağı anlamına gelmiyor. Ha çözümü yok mu var. Hdd yerine ssd takarsan kasması azalacaktır.

Bilmeden derken? Ofiste kullandığım 2 farklı 4 GB RAM'li Windows 10 yüklü makine kasım Kasım kasılıyor. Sizde sorun yaratmıyor oluşu başkasında sorun yaratmayacağı anlamına gelmiyor. Ha çözümü yok mu var. HDD yerine SSD takarsan kasması azalacaktır.

Yorum sizin:

Peki ya şu anda 1 GB ile Windows 7 kullanıyor olmam? Xd. Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın, lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı