Öncelikle herkese merhaba. SSD de işletim sistemim kurulu. HDD de ise müziklerim yedeklerim ve oyunlarım mevcut. Şöyle bir sıkıntım var aramaya HDD de yani Yerel Disk (D: ) de bulunan müziklerimi veya başka bir şeyi yazdığım zaman bulmuyor. Sistem Google de dahi arama yaparken HDD deki dosyalarımı bulmuyor. Aynı sorunu Windows 7 de de yaşamıştım. Recep Baltaş'ın yardımı ile arama ayarlarından HDD yi de etkinleştirmiştim. Fakat 8.1 de bu ayarı bulamadım. Arama yaptığımız zaman internetten dahi arama yapan bir programın HDD deki dosyalarımı göstermemesi gerçekten garip. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar şuan format attım. Bu durumu çözmüştüm fakat nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Konuda bir bilgisi olan var mı ? W7 de aynı sorunu yaşamıştım. Recep Abi'nin yardımıyla çözmüştüm. Fakat o konuyu bulamadım. Şuan iki saattir konuları dolaşıyorum bir türlü bulamadım. Tekrar yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş
Yapacak sizin bildiğiniz tek şey o. @Silinen üye , yapman gereken sürücüyü Arama İndeksine eklemek. Aşağıdaki yolu izle ve diske tik atıp OK de. Kısa bir süre sonra diskteki her şeyin aramada çıkması lazım.