Doğaç Kankul Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #1 HDD'deki windows 8.1'i yeni toplanan bilgisayara takarsak windows 8.1 olarak mı gelir yoksa windows kurmam mı gerekecek ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2017
HDD'deki windows 8.1'i yeni toplanan bilgisayara takarsak windows 8.1 olarak mı gelir yoksa windows kurmam mı gerekecek ?
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #2 Benzer bir konu ve cevabı burada var: Eski HDD'deki İşletim Sistemini Yeni Sistemde Kullanma Ek olarak bütçen var ise SSD alıp Windows'u ona kurmanı önerebilirim. Elindeki HDD'yi de depolama olarak kullanırsın.
Benzer bir konu ve cevabı burada var: Eski HDD'deki İşletim Sistemini Yeni Sistemde Kullanma Ek olarak bütçen var ise SSD alıp Windows'u ona kurmanı önerebilirim. Elindeki HDD'yi de depolama olarak kullanırsın.
Yağız Dikmen Kilopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 352 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2017 #3 HDD'nin içine kurulu olan Windows açılır bilgisayarda. Yeniden kuruma gerek duyulmaz.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #4 @Yağız Dikmen Paylaşmış olduğum konuya bakmış olsaydınız bunun mümkün olduğunu ancak sağlıksız bir şey olduğunu görürdünüz.
@Yağız Dikmen Paylaşmış olduğum konuya bakmış olsaydınız bunun mümkün olduğunu ancak sağlıksız bir şey olduğunu görürdünüz.
Yağız Dikmen Kilopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 352 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2017 #5 kornoloji dedi: @Yağız Dikmen Paylaşmış olduğum konuya bakmış olsaydınız bunun mümkün olduğunu ancak sağlıksız bir şey olduğunu görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sadece açar dedim. Konuyu açmadım.
kornoloji dedi: @Yağız Dikmen Paylaşmış olduğum konuya bakmış olsaydınız bunun mümkün olduğunu ancak sağlıksız bir şey olduğunu görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sadece açar dedim. Konuyu açmadım.