Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Temmuz 2013 #11 By_57 dedi: Ben daha çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Riot Games'e mail atıp sorunu bildirin ve düzeltmelerini sölyeyin. Para tatlıdır. Güncellerler Preview sürümde böyle sorunlar olabilir. Nihai sürümde kalmaz.
By_57 dedi: Ben daha çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Riot Games'e mail atıp sorunu bildirin ve düzeltmelerini sölyeyin. Para tatlıdır. Güncellerler Preview sürümde böyle sorunlar olabilir. Nihai sürümde kalmaz.
CreepingWorm Hectopat Katılım 25 Şubat 2013 Mesajlar 6 4 Temmuz 2013 #12 Şuanda sfc/scannow uyguluyorum . - - - Güncellendi - - - command prompt'ta yazan mesaj : Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2013
Şuanda sfc/scannow uyguluyorum . - - - Güncellendi - - - command prompt'ta yazan mesaj : Windows Resource Protection did not find any integrity violations.