Windows 8.1 için 7 sürücüleri

flipyasin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim pc eski driverları windows 7'e uyuyor windows 8'in yok. Windows 7 driverları windows 8'e uyar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yani win7 driverları win 8e uymaz mı?

Daha önce benzer bir konuya; Win 8 uyumlu driver'ın Win 8.1'de sorunsuz çalışacağını yazmıştım, (Bazı PC'lerde sorun oluyor mu bilmiyorum) ancak bu bana 4 günlük cezaya mal olmuştu.
Ben denemediğim bir şeyi/şeyleri asla kimseye önermem.
Daha önce farklı bir kaç PC'ye Win 8 kurdum, donanıma uygun Win 8 driver'ı bulamayınca Win 7 uyumlu dıriver'ı Win 8-8.1'e kurdum ve herhangi bir sorun teşkil etmedi.

Son düzenleme:
Driverları DVD'den kurma ürünün resmi sitesinden güncel driver indir ve kur.

Tamam peki performas açısından hangisi daha iyi?

Teşekkürler sağolun

Gereken sürücülerin donanım kimliğini yazın.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Hayır, olayın aslı:

Üreticiler bir süre sonra teknik desteği sona erdirir ve güncel sürücüleri ürün sayfasına eklemez. İnsanlar da "benim PC'min 8.1 sürücüsü yokmuş" moduna girdikleri için 7 sürücüsünü kurmaya çalışırlar.. Halbuki diğer üreticiler güncel sürücü çıkarmaya devam eder ve DK ile o sürücülere ulaşırsınız... Tam olarak bu. Yine dönüp dolaşıp 7 sürüsünün 8.1'e kurulmasından da öte 8.1 için olan güncel sürücüler noktasına geri dönüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…